S-a înregistrat cel de al doilea deces în județul Vaslui datorat COVID-19

de WTA.ro

S-a înregistrat cel de al doilea deces în județul Vaslui datorat COVID-19

S-a înregistrat cel de al doilea deces în județul Vaslui datorat COVID-19

Femeia în vârstă de 40 de ani, prima victima din Gârceni a coronaviruslui, a murit. E a fost internata în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență în urmă cu o săptămână și a fost depistată pozitiv la testul pentru coronavirus.

Deces cu numărul 273 vine din Vaslui. Femeie de 40 de ani internată pe 29.03.2020 în secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, transferată în 02.04.2020 la Spitalul Municipal Bârlad – spital COVID – pe secția ATI.
Data recoltării: 29.03.2020
Data confirmării: 31.03.2020.
Data decesului: 10.04.2020
Condiții medicale pre-existente: obezitate, diabet zaharat.

22 de practicanți ai unui cult religios din satele Racoviță și Trohan au fost confirmați cu noul coronavirus. Chiar și așa, satul nu intră în carantină, dar este monitorizat de autorități și de forțele de ordine.

Mai multe ambulanțe au fost trimise în cursul zilei de vineri la Gârceni să transporte bolnavii la Spitalul Bârlad.

“Totul a pornit de la o adunare la care au participat membrii respectivului cult. Timpul înapoi nu îl mai putem da, le pare și lor rău că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Ei nu au vrut să facă ceva rău, au vrut să se roage pentru binele nostru al tuturor. Nu au respectat regulile impuse prin Ordonanța Militară. Toți membrii cultului religios au fost izolați, aproximativ 40 de persoane. Sunt asimptomatici, nu prezintă semne clinice”, a declarat primarul din Gârceni, Sorin Scutelnicu.

În satul Racoviță din Gârceni sunt în prezent 22 de persoane infectate.

Cristina Rădulescu

Cele mai citite articole

Articolul S-a înregistrat cel de al doilea deces în județul Vaslui datorat COVID-19 apare prima dată în JurnaldeBarlad.ro – Stiri din Barlad – Ziar Online.


S-a înregistrat cel de al doilea deces în județul Vaslui datorat COVID-19 was first posted on aprilie 11, 2020 at 7:36 am.
©2020 "JurnaldeBarlad.ro – Stiri din Barlad – Ziar Online". Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at preot.munteanu@gmail.com

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa