S-a pus lacătul pe toate locurile de joacă din Alexandria! Decizie pentru prevenirea COVID-19

de WTA.ro

La începutul acestei săptămâni, în Comitetul Local pentru Situații de Urgență Alexandria s-a luat decizia de a încuia, practic, toate locurile de joacă din municipiu. Și vorbim aici de cele din exterior, deoarece operatorii economici cu locuri de joacă în interior au pus lacătul pe uși mai de mult.


Spre sfârșitul săptămânii trecute, am văzut cu toții că printre noi mai sunt și oameni care nu respectă recomandările autorităților (care, între timp au devenit obligații), ca să nu le zicem iresponsabili și au ieșit, de la mic la mare, profitând de vremea frumoasă, la plimbare.

Cele mai citite articole

Unii au ales Pădurea Vedea (de unde au mai fost alungați de polițiștii locali), alții au mers cu cei mici în spațiile de joacă din jurul blocului, vrând doar să profite de temperaturile ridicate. Le reamintim tuturor că, elevii nu sunt în vacanță, ci măsura închiderii școlilor vine pentru a preveni îmbolnăvirile cu coronavirus. De aceea, autoritățile interzic, mai nou, deplasările nejustificate, începând de astăzi, chiar și pe timpul zilei.

Articolul S-a pus lacătul pe toate locurile de joacă din Alexandria! Decizie pentru prevenirea COVID-19 apare prima dată în Știri de ultima oră din Teleorman.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa