Scandal la o societate, în Neamț. „Nea nervosu’” a agresat și o femeie

de WTA.ro
Foto caracter ilustrativ

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gîrcina au depistat un bărbat de 33 de ani, din Pîngărați, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice.

La data de 18 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gîrcina, un bărbat de 33 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice, a fost depistat pe raza comunei Alexandru cel Bun.

În fapt, în noaptea de 12 ianuarie a.c., bărbatul a provocat scandal în incinta și pe terasa unei societăți comerciale din comuna Alexandru cel Bun, iar prin acte de violență îndreptate asupra persoanelor și bunurilor, a adus atingeri grave demnității persoanelor, tulburând astfel liniștea și ordinea publică, provocând indignarea persoanelor prezente. În aceste împrejurări, bărbatul a exercitat acte de violență asupra unei femei, angajată a societății comerciale și a distrus ușa principală de acces.

Cele mai citite articole

În urma documentării activității infracționale, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole