SCANDALUL de la Liceul German. Primăria Arad REZILIAZĂ CONTRACTUL cu firma DD Chim Hunedoara

de WTA.ro

Primarul Călin Bibarț a dispus rezilierea acordului cadru de servicii încheiat cu societatea DD Chim Hunedoara, având ca obiect activitățile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în municipiul Arad, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Arad.

Cu toate că acordul cadrul permitea încheierea a încă unui contract subsecvent cu respectivul operator, acest lucru nu se va întâmpla. Mai mult decât atât, au fost demarate procedurile pentru o nouă licitație, se menţionează în comunicat.

Cele mai citite articole

„Având în vedere problemele apărute la Liceul German în urma serviciilor de dezinsecție prestate de respectivul operator și luând în considerare faptul că aceeași firmă este responsabilă cu dezinsecția și deratizarea la nivelul întregului municipiu am decis să punem căpăt acestui contract. Nu mai așteptăm rezultatele niciunei anchete. Neglijența de care au dat dovadă cei care au prestat acest serviciu se plătește din punctul de vedere al administrației locale arădene cu rezilierea contractului. Sănătatea oamenilor este mai presus de orice anchetă!”, a declarat primarul Călin Bibarț.

The post SCANDALUL de la Liceul German. Primăria Arad REZILIAZĂ CONTRACTUL cu firma DD Chim Hunedoara appeared first on NewsAr.ro.

Cele mai citite articole