Se caută voluntari pentru programul ”Am nevoie de ajutor!”

de WTA.ro

Aproape 60 de voluntari au răspuns apelului lansat de Soós Zoltán în cadrul programului „Am nevoie de ajutor!” pentru sprijinirea persoanelor în vârstă.
La acțiune participă și reprezentanți ai UDMR Mureș împreună cu Organizația de Femei, organizația MIET – ai căror tineri voluntari se află deja pe teren pentru a ajuta.


„Este extrem de important să-i ajutăm pe acei târgumureșeni vârstnici, care din cauza riscurilor trebuie să rămână acasă și nici cei apropiați lor nu-i pot ajuta. Astfel, îi ajutăm noi la cumpărarea alimentelor și a medicamentelor. Pe această cale vă rog să ne comunicați cât mai curând posibil dacă cunoașteți astfel de persoane în anturajul dumneavoastră, deoarece poate că această informație nu ajunge la ele! Trebuie să lucrăm împreună!”, a declarat Soós Zoltán, directorul Muzeului Județean Mureș, într-un interviu acordat portalului marosvasarhelyiek.ro.
Inițiativa poate fi urmărită și pe web, www.sooszoltan.ro, unde orice persoană interesată poate aplica pentru voluntariat sau ajutor, iar informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0721.297.417.

Cele mai citite articole

(Redacția)

Post-ul Se caută voluntari pentru programul ”Am nevoie de ajutor!” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa