Se închide complet “poarta portocalie”! Încă un privat mureșean pus la pământ de “Starea de Urgență”

de WTA.ro

Reprezentanții J’ai Bistrot Târgu Mureș au făcut un anunț trist. După toate eforturile depuse pentru a menține câteva salarii, se văd nevoiți să renunțe și la ultimul serviciu oferit după închiderea restaurantelor, din cauza “Stării de Urgență”, cel de food delivery. Din păcate, situația economică generală pentru majoritatea sistemului privat mureșean, și nu numai, este aproape de colaps.

“Dragii noștri, de când a început nebunia asta am respectat toate deciziile și normele și am încercat să ne continuăm cât de cât activitatea proaspăt deschisei noastre bucătării.

Ca să putem face asta am recurs la varianta food delivery și asta mai mult pentru a putea asigura salariile unora dintre colegi, pentru a avea o continuitate, pentru a păstra o aparență de normalitate, pentru a ne păstra moralul ridicat și pentru a încerca să-i ajutăm cum putem noi pe alții care au nevoie.

Din păcate, acum după aproape o lună, ne dăm bătuți și începând de miercuri ne vedem nevoiți să închidem poarta portocalie cu totul până când vom putea deschide terasa să vă primim cu cel mai mare drag înapoi în grădină.

Vă mulțumim mult tuturor celor care ne-au susținut cum ați putut, prin comenzi și mai ales donații și promitem să revenim cu forțe proaspete, cât ce se va putea!

Cele mai citite articole

PS. Până săptămâna viitoare miercuri vom fi livrat aproximativ 600 de meniuri către Centrul de primiri în regim de urgență și de asemenea le vom dona și o cantitate considerabilă de alimente neprocesate pentru a-i ajuta cât de cât și după închiderea noastră!” au transmis pe pagina de facebook.

Cât de benefică este oare prelungirea Stării de Urgență…

⚠‼Considerați necesară prelungirea Stării de Urgență, DA sau NU⁉Ce va face Klaus Iohannis… https://bit.ly/3b7mYhU

Publicată de Mures Stiri pe Luni, 13 aprilie 2020

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa