Se închide Spitalul CF din Sibiu – Patru cadre medicale și doi pacienți au coronavirus

de WTA.ro

Patru cadre medicale din cadrul Spitalului General Căi Ferate Sibiu și doi pacienți au fost infectați cu noul coronavirus. În aceste condiții, s-a luat decizia de a închide temporar spitalul.

„Conform ultimelor date transmise la ora 19:00 de Direcția de Sănătate Publică, în cadrul Spitalului General Căi Ferate Sibiu, au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 4 persoane angajate în cadrul spitalului, respectiv 3 asistenți și 1 infirmieră, precum și 2 pacienți”, informează Andreea Ștefan, Purtătorul de Cuvânt Instituția Prefectului Județul Sibiu.

Ca urmare a acestui fapt, Direcția de Sănătate Publică Sibiu, împreună cu Spitalul General Căi Ferate Sibiu, au decis ca începând de mâine, 25.04.2020, unitatea sanitară menționată anterior să fie închisă temporar, pentru efectuarea dezinfecției dar și pentru testarea întregului personal al spitalului.

Cele mai citite articole

Această măsură va fi implementată în cursul zilei de mâine, de îndată ce toți pacienții existenți în spital vor fi direcționați prin transfer inter-spitalicesc către alte unități sanitare din județ sau externați.

Se estimează că spitalul va putea să îți reia activitatea începând cu mijlocul săptămânii viitoare.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa