Se montează dispensere cu dezinfectant la blocurile din Dej – FOTO

de WTA.ro

Primăria Municipiului Dej continuă să ia măsuri pentru protejarea populației și limitarea răspândirii COVID 19 la nivelul comunității, prin distribuția de soluții de dezinfecție la blocuri. În acest sens la blocurile din municipiu sunt amplasate recipiente cu soluții pentru dezinfectarea mâinilor și de asemenea pentru fiecare bloc se pune la dispoziția asociațiilor de proprietari, soluție pentru dezinfectarea încălțămintei. 

Până în acest moment, echipele din cadrul Primăriei Municipiului Dej, au acționat în acest sens  la blocurile din cartierul Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș și pe străzile  Simion Bărnuțiu, Miron Costin, Petru Rareș și Piața 16 Februarie (bloc CFR).  Acțiunea va continua și în perioada următoare. 

Distribuirea de materiale de dezinfecție la blocuri se realizează în paralel cu acțiunea de igienizare și dezinfecție a scărilor de bloc, a străzilor și trotuarelor.

Reamintim cetățenilor că pot utiliza și tunelurile de dezinfecție instalate  în următoarele zone: Policlinica de pe Dealul Florilor, blocul UM, Centrul Cultural ”Arta”, Cartier 1 Mai (Oficiul Poștal), Centrul de Dializă, Piața Agroalimentară.

“Furnizarea soluțiilor de dezinfecție la blocuri vine ca o măsură suplimentară prin care dorim protejarea populației. Este știut faptul că în această perioadă există dificultăți în achiziționarea de materiale și soluții dezinfectante, cu toate acestea am reușit și am început montarea dispozitivelor și distribuirea soluțiilor aferente. În perioada următoare se va interveni la cele peste 600 scări de blocuri. Rog cetățenii să le utilizeze cu responsabilitate pentru că sunt pentru protecția lor și a celor dragi”, a transmis primarul Costan Morar.

Cele mai citite articole

The post Se montează dispensere cu dezinfectant la blocurile din Dej – FOTO appeared first on Dejeanul.ro Suntem deja acolo !.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa