Șeful CJ Radu Moldovan: Măcel social! Rețeta genocidului este completă

de WTA.ro

”În ultimii ani, lucrurile au mers bine, v-am prezentat proiecte transformate-n fapte, concrete, utile și bune pentru județul nostru, realizate cu susținerea Guvernului României. Însă, de aproape patru luni, lucrurile s-au schimbat radical: ni s-a tăiat bugetul, s-au luat bani de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, vedem cum crește euro, azi a ajuns la un maxim istoric (4,8 lei), cum sunt împrumutate milioane, blocate proiecte strategice pentru România, cum efectiv oamenii sunt ultima prioritate pentru actualul Guvern”, a postat pe Facebook președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

El a menționat: ”La toate acestea, adăugată privatizarea Sănătății, putem spune că rețeta genocidului este completă! Chiar Raed Arafat atrage atenția că: “O vizită la UPU s-ar putea să te coste și 10.000 de lei”, în contextul privatizării Sănătății. Așadar, fondatorul SMURD confirmă efectele devastatoare ale privatizării pentru pacientul de rând, cel care se trata oricum doar în spitalele de stat”.

Cele mai citite articole

”Cei ce dețin puterea par a fi oameni fără suflet, fără conștiință. Am înțeles că au alte interese, dar nu este corect și vom face tot ce ne stă în putință să oprim acest comportament politic barbar. Totuși, nu înțeleg de ce oamenii nu ripostează la acest măcel social al Guvernului PNL. Dragii mei, cea mai mare putere este în mâinile voastre, iar cu sănătatea nu este de joacă, cu atât mai puțin o joacă politică!”, a comentat președintele CJ și totodată al PSD Bistrița-Năsăud.

În ultimii ani, lucrurile au mers bine, v-am prezentat proiecte transformate-n fapte, concrete, utile și bune pentru…

Publiée par Emil Radu Moldovan sur Vendredi 21 février 2020

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa