Senatorul Emilia Arcan, mesaj dur după demiterea Guvernului Orban în Parlament

de WTA.ro

Senatorul Emilia Arcan, mesaj dur după demiterea Guvernului Orban în Parlament

Senatorul PSD de Neamț, Emilia Arcan, este unul dintre cei mai aprigi contestatari ai Guvernului Orban. În repetate rânduri și-a exprimat poziția de nemulțumire cu privire la activitatea executivului, iar astăzi, în ziua în care moțiunea de cenzură a fost votată în Parlament și Guvernul a fost demis, Emilia Arcan a ținut să precizeze o serie de opinii.

În primul rând, senatorul Emilia Arcan reiterează ideea că, din punctul său de vedere, preluarea puterii de către PNL a dus România spre sărăcie.

„PNL a însemnat pentru români, austeritate, nimic pentru oameni, nimic pentru nevoile lor imediate! Investiții NU, sănătate NU, învățământ NU, salarii NU, alocații și pensii NU! Fiecare zi cu acest prim ministru Orban și cu “suita”de incompetenți la Palatul Victoria este o nouă zi de îndatorare, de rușine, o rușine care costă mult, mult prea mult, pentru a mai fi îndurată de românii din această țară!”, spune Emilia Arcan.

De asemenea, senatorul de Neamț susține că PNL a guvernat prin abuzuri, dezamăgind electoratul care le-a oferit șansa să arate ce pot.

Agenda proprie a PNL –ului a însemnat ABUZ de putere, călcarea în picioare a DEMOCRAȚIEI, încetinirea ECONOMIEI și AUSTERITATE în viața românilor! Iată că moțiunea de cenzură a trecut și, astfel, domnul Orban poate reveni liniștit la statutul său de șomer. A strigat, a urlat, a mințit, a jignit, a privatizat democrația din România, a privatizat sănătatea, ne-a îndatorat pe viață și motivele sunt multiple pentru a pleca acasă. Un guvern care dă vina pe Parlament pentru propria sa incompetență trebuie să plece urgent. Parlamentul le-a dat acestor oameni o șansă în toamna anului trecut. Aveau în primul rând șansa de arăta că pot, știu și vor să guverneze. Nu au făcut nimic din toate astea! Dimpotrivă! Cred că a venit vremea ca Parlamentul României să le dea acum o nouă șansă, să plece acasă.”, mai precizează senatorul Emilia Arcan.

Cele mai citite articole

Emilia Arcan adresează o serie de întrebări (retorice), ca o concluzie după cele 3 luni de guvernare liberală. Răspunsurile sunt… la români.

„Oare românilor le place când ministrul de Finanțe îndatorează țara, probabil pentru a-și ferici amicii din bănci, la dobânzi umilitoare? Oare românilor le place când ministrul muncii se ia de o liftieră, ori să urmarească dacă este șters praful? Oare românilor le place când ministrul Educației dă buzna în școli peste dascăli și îi umilește în fașa elevilor? Oare românilor le place când sănătatea este oferită pe tava firmelor care le plătesc salarii lunare de mii de euro? Oare românilor le place când ministrul Justiției propune în fruntea Parchetelor persoane atât de controversate încât și presa care le e „amică“ se declară scârbită? Oare românilor le place când guvernul PNL a dat zeci de ordonanțe într-o singură noapte, cum le place lor sintagma “noaptea, ca hoții” încercând să șteargă pe ascuns, prin ordonanță, datoriile unei bănci străine în ciuda unei decizii a justiției române? Oare românilor le place când guvernul PNL modifică legile electorale pentru unicul motiv de a-și crea lor înșiși un avantaj, încălcând Constituția României?”, întreabă Emilia Arcan.

Concluzia zilei de astăzi este că România trebuie să aibă un nou guvern. Asta spun Parlamentul și cetățenii.

„Ei bine, românii nu merită să fie umiliți în țara lor! Țara noastră trebuie să aibă un guvern care să vrea binele cetățenilor, cu un program de guvernare coerent și adaptat nevoilor! Din păcate “O filă de istorie neagră pentru România”!”, a conchis Emilia Arcan.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole