Servicii de curatenie cu o abordare individuala

de WTA.ro

Servicii de curatenie cu o abordare individuala

Mentinerea locului de munca curat este importanta din mai multe motive. Daca afacerea ta este concentrata pe clienti, in spatiul de lucru sau biroul tau, trebuie sa fie intotdeauna curat, proaspat, altfel clientii putin probabil se vor intoarce. 

De asemenea, angajatii trebuie sa lucreze intr-un mediu de viata curat. La incheierea unui contract cu o firma care ofera servicii de curatenie, este necesar sa se asigure totul si sa se respecte toate cerintele. Unele companii pot solicita curatarea saptamanala a ferestrelor, podelelor si pot face restul singuri, altele vor dori sa respecte un program detaliat de curatare care include aceste sarcini saptamanale:

  • Curatarea geamurilor (interior, exterior);
  • Curatarea tuturor podelelor;
  • Scoaterea gunoiului din birouri;
  • Curatarea prafului de pe toate mesele, suprafetele, receptiile;
  • Curatarea toaletelor, completarea prosoapelor, rolelor de hartie igienica;
  • Sarcini lunare: curatare frigider si cuptor cu microunde, curatarea covoarelor;
  • Curatare graffiti.

Firma de servicii de curatenie ofera si servicii speciale: curatenie in profunzime la sfarsitul contractului de inchiriere, indepartare graffiti, curatare post-constructie, curatare jgheab. Firma angajata in servicii de curatenie ofera o gama larga de servicii in spatii – de la apartamente mici pana la zone uriase de productie.

Servicii de curatenie – beneficii

Exista multe avantaje in a solicita servicii de curatenie. In primul rand, curatenie de inalta calitate. Profesionistii folosesc detergenti si echipamente speciale, care impreuna permit obtinerea unui rezultat excelent. In plus, oamenii instruiti stiu exact ce materiale pot fi folosite cu ce agent de curatare, reducand la minimum riscul de deteriorare a proprietatii care apare adesea in curatenia casei.

Economie de timp. In functie de suprafata spatiului si de complexitatea curateniei, proprietarii reusesc sa economiseasca de la cateva ore la 1-2 sau mai multe zile. Si acest timp poate fi alocat pentru lucruri mai interesante.

Cele mai citite articole

Protectia proprietatii. Firma de servicii de curatenie, spre deosebire de cetatenii care desfasoara activitati independente, garanteaza ca proprietarii unei case sau apartament nu vor ramane fara proprietate sau bunuri, daca curatenia are loc fara supravegherea lor, deoarece firmele angajeaza doar persoane de incredere.

Oportunitatea de a alege cel mai bun tip de curatenie. Cand vine vorba doar de curatarea podelelor si ferestrelor, orice gospodina se poate descurca. Dar uneori ai nevoie de o optiune specifica, de exemplu, curatarea spatiilor dupa reparatii, inundatii etc. In acest caz, este dificil sa o faci fara ajutorul profesionistilor.

Doar detergenti de inalta calitate. Orice firma de curatenie  pentru care curatenia este activitatea principala, achizitioneaza produse de curatenie specifice care sunt sigure, foarte eficiente si hipoalergenice, ceea ce este important daca in casa sunt copii sau persoane care sufera de probleme respiratorii.

Capacitatea de a curata la orice moment convenabil. De obicei, gospodinele isi programeaza o zi libera pentru curatenia casei, lipsindu-se de comunicarea cu cei dragi. Profesionistii pot rezolva sarcina atunci cand este necesar pentru proprietarii spatiilor.

Abordare individuala. La plasarea unei comenzi se face un calcul exact al volumului de munca de efectuat, iar clientul plateste doar pentru acestea.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa