Sfaturi pentru alegerea blugilor

de WTA.ro

Cel mai curând, nu există o femeie  modernă care să nu aibă cel puțin o pereche de blugi în garderoba sa. Și acest lucru este firesc – blugii sunt un lucru de neînlocuit, un articol din garderobă care se potrivește practic pentru orice stil! Poți purta pantaloni denim și o bluză lejeră pentru un look romantic. Poți combina aceeași blugi cu adidași și cu o cămașă – și ta-dam, ai un stil casual-sport foarte fain!

O caracteristică cheie a blugilor constă în faptul că aceștia se potrivesc pentru orice figură. Chiar dacă ai nevoie de blugi de o mărime mai mare – acest lucru nu ar trebui să îți creeze incomodități. Totul de ce ai nevoie este să găsești un magazin unde poți cumpăra pantaloni dama ieftini marimi mari.

            Magazinul online www.neer.ro oferă pantaloni la modă pentru femeile cu mărimi mai mari. Avem întotdeauna blugi și pantaloni de dimensiuni mari, iar modelele sunt concepute astfel, încât să se potrivească perfect figurii tale.

Cele mai citite articole

Înainte de a cumpăra pantaloni dama ieftini marimi mari, ar trebui să alegi stilul care se potrivește cel mai bine figurii tale. Blugii de mărimi mari ale magazinului online neer.ro subliniază perfect avantajele unei figuri și, totodată, ascund imperfecțiunile ei. De exemplu, dacă ai kilograme în plus în zona abdomenului, ar fi bine să renunți la blugi cu talie joasă și să cumperi un model cu o centură înaltă. Dacă te poți lăuda cu picioare zvelte, îți poți permite să porți blugi skinny. Dar, în același timp, este de dorit să le combini cu un top liber, alungit, cu o tunică sau un pulover spațios.

Femeile cu picioare și șolduri plinuțe ar trebui să acorde preferință blugilor clasici cu picioare drepte și o potrivire medie. Acești blugi se asorteaza cel mai bine cu pantofi cu toc înalt. O altă soluție relevantă pentru un asemenea caz sunt pantalonii de culoarea albastru-închis sau neagră.

            Nu trebuie să ascunzi defectele figurii tele, perfect ar fi să le utilizezi în avantajul tău. Dacă respecți această regulă de aur, atunci alegerea blugilor de mărimi mari nu va mai fi dificilă!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa