Sfaturi pentru incarcarea telefonului mobil

de WTA.ro
Sfaturi pentru incarcarea telefonului mobil

Este important să păstrați telefonul mobil încărcat, astfel încât să puteți rămâne conectat cu familia, prietenii și serviciul. Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că telefonul este încărcat și gata de funcționare.

În primul rând, investiți într-un încărcător de calitate. Acest lucru vă va asigura că telefonul dvs. se încarcă rapid și eficient. În al doilea rând, evitați să folosiți telefonul în timp ce se încarcă. Acest lucru poate încetini procesul de încărcare și poate deteriora bateria. În cele din urmă, păstrați încărcătorul într-un loc sigur, unde nu va fi deteriorat sau pierdut.

Urmând aceste sfaturi simple, vă puteți menține telefonul mobil încărcat și gata de utilizare:

Încărcați-vă telefonul înainte de a merge la culcare seara

Eram groaznic la încărcarea telefonului înainte de a merge la culcare noaptea. De obicei, ajungeam cu o baterie descărcată când mă trezeam dimineața. Dar apoi mi-am dat seama că dacă îmi încarc telefonul înainte de a merge la culcare, m-aș trezi cu bateria plină. A fost o nebunie! Acum, mă asigur întotdeauna că îmi încarc telefonul înainte de a merge la culcare. Este doar un lucru mai puțin pentru care să vă faceți griji dimineața.

Nu numai că încărcarea telefonului înainte de culcare vă oferă o baterie plină dimineața, dar prelungește și durata de viață a bateriei. Când lăsați telefonul să se oprească până la capăt și apoi îl încărcați înapoi până la 100%, acesta pune presiune asupra bateriei. Dar dacă îl încarci în mod regulat, chiar dacă nu este complet jos, va prelungi durata de viață a bateriei.

Folosiți doar un cablu de încărcare si un incarcator care este compatibil cu telefonul vostru

Este important să utilizați un cablu de încărcare și un încărcător compatibil cu telefonul dvs. Folosirea unui încărcător greșit poate deteriora telefonul sau poate cauza neîncărcarea corectă.

Cele mai citite articole

Când alegeți un încărcător, asigurați-vă că verificați cerințele de tensiune și amperaj pentru telefonul dvs. Multe încărcătoare sunt universale, dar altele nu.

De asemenea, este important să alegeți un cablu care să fie durabil și să aibă o garanție bună.

Dezactivați funcțiile inutile de pe telefon ca sa economisesti bateria

Nu pot să-ți spun de câte ori am fost afară, doar ca telefonul meu a murit. Este întotdeauna o durere atât de mare, mai ales când sunt în mijlocul a face ceva și trebuie să caut o direcție sau un număr de telefon. Obișnuiam să cred că nu pot face nimic în privința asta, dar apoi am descoperit că de fapt există destul de multe lucruri pe care le putem face pentru a conserva bateria telefonului nostru.

Una dintre cele mai mari consumări ale bateriei de pe telefoanele noastre este activarea funcțiilor inutile. Dacă nu aveți nevoie de GPS sau Bluetooth, de exemplu, asigurați-vă că le dezactivați. De asemenea, puteți economisi o cantitate de baterie diminuând luminozitatea ecranului și reducând timpul în care ecranul rămâne activ înainte de expirarea timpului.

Incărcați-vă telefonul numai atunci când bateria are o autonomie mai mică de 25 procente

Am fost unul dintre acei oameni care își încarcau telefonul în fiecare noapte, indiferent de câtă baterie mai avea. Îl puneam la priză chiar înainte de a merge la culcare și îl deconectam imediat ce mă trezeam, chiar dacă era încă la 90 la sută. Dar apoi am început să aud despre efectele negative ale supraîncărcării telefonului tău și am decis să-mi schimb modurile. Acum, îmi încarc telefonul doar când bateria a scăzut sub 25 la sută.

Acest obicei are câteva beneficii. În primul rând, ajută la prelungirea duratei de viață a bateriei telefonului meu. În al doilea rând, îmi oferă un pic de alinare a anxietății; Știind că telefonul meu este încărcat complet, elimină o parte din îngrijorarea care vine cu deținerea unui dispozitiv atât de esențial pentru viața mea de zi cu zi.

Sursa: Ciomirtan

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa