Sfaturi și trucuri pentru a merge cu un Hoverboard

de WTA.ro

Înainte de a vă îmbarca în călătoria dumneavoastră cu hoverboard-ul, trebuie să țineți cont de câteva sfaturi. Fie că doar îl testați sau sunteți gata să îl cumpărați, este important să înțelegeți elementele de bază ale alegerii și conducerii unui hoverboard. Asigurați-vă că citiți sfaturi de siguranță, verificați certificatele și asigurați-vă că știți cum să conduceți în siguranță și cu control!

1. Țineți cont de instrucțiunile producătorului și încărcați hoverboard-ul în mod corespunzător; nu-l lăsați conectat la priză mai mult de una sau două ore. Depășirea timpilor de încărcare sugerați poate duce la efecte dăunătoare pentru dispozitivul dvs., așa că țineți cont de acest lucru și nu permiteți ca acesta să fie încărcat peste noapte.

2. Nu lăsați mândria să vă copleșească! Pentru a vă proteja în timp ce învățați să mergeți pe bicicletă, investiți în câteva echipamente de siguranță de bază, cum ar fi o cască, precum și genunchiere și cotiere. A fi „cool” nu vă va menține în siguranță – doar a fi inteligent o va face.

3. Începeți cu modul de învățare al hoverboard-ului activat până când vă obișnuiți cu funcționarea acestuia. Acest mod stabilește, în general, un plafon pentru viteza dispozitivului, permițându-le utilizatorilor să învețe abilitățile de echilibrare și de direcție asociate cu hoverboardingul fără a avea incidente. Aceeași tehnică a fost folosită pentru a învăța cum să te dai cu rolele cu ani în urmă.

4. Pentru începători, este o adevărată provocare să își monteze hoverboard-urile la început. Pentru a ușura dificultatea, stați cu piciorul dominant pe una dintre pedale, aproape de ceva solid, cum ar fi un perete sau o balustradă, astfel încât să aveți un echilibru mai bun. Odată ce piciorul este fixat, folosiți celălalt picior pentru a sări rapid pe dispozitiv și rămâneți în poziție verticală cu greutatea egală pe ambele picioare. Relaxarea este esențială în timpul acestui proces; făcând acest lucru, face experiența mai ușor de gestionat.

Cele mai citite articole

5. Pentru a vă asigura securitatea și pentru a preveni orice deteriorare a bunurilor dvs., ar trebui să alegeți întotdeauna hoverboard-uri care respectă standardele UL2272 – Sisteme electrice pentru scutere cu autoechilibrare. Fiți atenți la rapoartele din anii anteriori în care unele hoverboard-uri au provocat izbucniri de incendii și verificați întotdeauna ambalajul pentru a vedea dacă pe ambalaj există un autocolant care indică faptul că acesta respectă această reglementare.

6. Coborârea de pe hoverboard poate fi la fel de descurajantă ca și îmbarcarea, dar veți deveni mai încrezător de fiecare dată. Asigurați-vă că hoverboardul s-a oprit complet înainte de a pune piciorul dominant în marșarier și de a urma rapid cu celălalt picior.

7. Pentru a evita mișcarea tipică de plutire, concentrați-vă asupra direcției dorite de deplasare și apăsați ușor degetele de la picioare pe hoverboard, schimbându-vă greutatea în mod corespunzător. Acest lucru va iniția o mișcare de până la 10 grade. 

Pentru a vă opri, asigurați-vă că reveniți în poziție verticală și că vă deplasați greutatea corpului pentru a vă deplasa înapoi sau pentru a vă opri. În plus, aveți grijă să nu vă aplecați înainte mai mult de 10 grade, deoarece acest lucru va determina viteze mai mari.

După ce ați cucerit provocările pe care le presupune mersul pe un hoverboard, vă puteți bucura de bucuriile sale! Acestea sunt deosebit de plăcute atunci când te acompaniază muzica cu ajutorul conectivității Bluetooth. Așadar, distrați-vă, dar rămâneți mereu în siguranță și vigilenți!

Photo from Adobe Stock

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa