Shopping City Piatra-Neamț sărbătorește dragostea cu premii la înălțime

de WTA.ro

• Peste 1.300 de premii instant

Piatra-Neamț, 18 februarie 2020– De la Valentine’s Day, până la Dragobete, Shopping City Piatra-Neamț sărbătorește dragostea la înălțime.

Până pe data de 24 februarie, cumpărăturile în valoare de minimum 100 de lei pe un singur bon fiscal, aduc instant o lumânare decorativă sau un suport de lumânare în formă de inimă, alături de o șansă pentru marea tombolă care va avea loc pe 25 februarie.

Cele mai citite articole

Pentru a participa la tombolă, clienții centrului comercial trebuie să prezinte bonul de cumpărături la Info Point, în ziua în care au fost la shopping. Norocoșii pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 10 vouchere în valoare de 150 de lei pentru o cină în doi la restaurantul Urban sau unul dintre cele 100 de vouchere în valoare de 50 de lei care pot fi folosite la cafeneaua Buelvard sau la cafeneaua HideOut.
Pentru campanie sunt eligibile toate bonurile fiscale, cu excepția celor care au rezultat în urma plății facturilor de utilități, impozite, taxe, tranzacțiilor bancare sau cele care sunt emise de casele de schimb valutar, cazino, cinematograf.

Despre Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din nord-estul țării, găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: Bershka, New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, TAKKO, Gatta, Intersport, Jonny Joy, Neofashion, Marelbo, Noriel, Pikaboo, Bebe Ardealul, Kendra, Beauty Mania, DM, Altex și Germanos. Pe lângă un mix complet de retail pentru toate categoriile de vârstă și interese, Shopping City Piatra-Neamț oferă vizitatorilor și cel mai modern cinematograf multiplex Cinema City din regiune, cu șase săli ce dispun de cele mai avansate tehnologii, pentru vizionarea filmelor în 2D şi 3D, la o calitate superioară.
Shopping City Piatra Neamt este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole