Simona Pătruleasa a făcut eforturi financiare în studenție, ca să se poată întreține singură în București: „Nu voiam să fiu o povară pentru părinții mei”

de WTA.ro

Greu de crezut, dar a fost o vreme când Simona Pătruleasa a trebuit să facă mari eforturi financiare pentru a rezista în București. Originară din Râmnicu Vâlcea, în vremea studenției vedeta se străduia să facă față traiului scump în Capitală, fără a apela la ajutorul părinților.

Simona Pătruleasa și-a dorit dintotdeauna să fie independentă financiar și a făcut eforturi încă din studenție pentru a nu depinde de ajutorul părinților. „Mie foarte rar îmi trimiteau părinții mâncare de acasă. Spre deosebire de alții de vârsta mea, când eu aveam 20 și ceva de ani și eram în București, când mama mă întreba la telefon dacă am nevoie de ceva, întotdeauna spuneam „nu”. Chiar dacă eu în buzunar poate nu mai aveam decât 5 lei. Poate că mi se terminaseră banii, salariul… Niciodată nu spuneam că am nevoie. Pur și simplu nu voiam să fiu o povară. La 20 și ceva de ani nu voiam să mai depind de ei, ci să încerc pe cât posibil să mă descurc singură”, a declarat, pentru Libertatea, Simona Pătruleasa.

Cele mai citite articole

Vedeta își amintește că mama ei era preocupată ca fiica să aibă bunătăți pe masă, în special de Sărbători. „Țin minte că erau foarte îngrijorați că eu sunt singură la București și mi-a trimis mama ceva bun”, a adăugat prezentatoarea „Știrilor” de la Kanal D.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa