Sketchup Pro Anual License – Inovare și Viteză

de WTA.ro

Sketchup Pro Anual License este un abonament care oferă în sfârșit un mod mai inteligent de a gândi modelarea 3D. Sketchup are mai multe pachete de prețuri, de la 0 USD la 699 USD. De asemenea, este disponibilă o probă gratuită a Sketchup. Află din acest scurt ghid tot ce trebuie să știi despre Sketchup Pro Anual License și decide dacă este un software potrivit pentru tine.

Ce este SketchUp?

SketchUp este un instrument extrem de simplu, uimitor de puternic pentru crearea, vizualizarea și modificarea ideilor 3D rapid și ușor. Acest software poate fi utilizat chiar și de începători fără prea mari probleme. Sketchup a fost dezvoltat pentru a combina eleganța și spontaneitatea schițelor în creion cu viteza și flexibilitatea media digitale din zilele noastre.

Dezvoltat pentru etapele conceptuale ale designului, acest software puternic, dar ușor de învățat, permite crearea rapidă și ușoară a formularelor 3D. Rezultatul este o interfață care susține o explorare dinamică și creativă a formei, materialelor și luminii 3D.
Software-ul este disponibil în mai multe limbi, precum engleză, franceză și germană.

Sketchup Pro Anual License – Ce trebuie să știi?

Dacă dețineți o licență perpetuă clasică astăzi, veți putea folosi cea mai recentă versiune pe care o dețineți în permanență. Modelele de prețuri de abonament sunt populare printre companiile de software care doresc să păstreze utilizatorii, să renunțe la taxele de întreținere și să ofere prețuri simplificate.

Cele mai citite articole

Unii ar spune că abonamentele la software sunt inevitabile, în special pentru software-ul bazat pe web. Unii utilizatori îl vor accepta ca oferind mai multă valoare, iar alții vor respinge opțiunea de a închiria doar software-ul și cerințele care vin împreună cu acesta. 

Un motiv pentru care doresc să ofere abonament este să includă mai multe caracteristici, produse și servicii decât cele disponibile numai cu versiunea clasică pentru desktop. Hai să vedem cum se compară versiunea clasică desktop a SketchUp cu versiunea cu abonament a SketchUp Pro.

Sketchup Clasic Sketchup Pro Anual License
SketchUp Pro (desktop) SketchUp Pro (Desktop) + SketchUp Web
1 proiect, 10 GB stocare, 5 membri ai proiectului Proiecte nelimitate, stocare nelimitată, membri nelimitați de proiect
Vizualizator SketchUp (mobil)
Mobile, AR + XR Viewer
695 USD (119 USD/an întreținere) 299 USD/AN

SketchUp Pro pentru uz profesional, contract anual denumit. SketchUp Pro include utilizarea individuală a:

  • SketchUp desktop
  • LayOut, Style Builder
  • SketchUp Viewer pentru aplicații XR
  • SketchUp Viewer pentru aplicații mobile
  • SketchUp web
  • asistență Pro
  • Pro learning 
  • Trimble Connect for Business. 

Încearcă și tu Sketchup Pro anul license și profită de toate caracteristicile. Unul dintre cele mai moderne și intuitive moduri prin care profesioniștii își pot proiecta și comunica ideile excelente în 3D.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa