Sloturile cu cel mai mare RTP de la Play N Go!

de WTA.ro
sloturi-rtp-play-n-go

Play’n GO este un furnizor de jocuri de noroc, recunoscut pentru sloturile video și pentru grafica senzațională cu care cucerește – o estetică acută care face din acest provider suedez să fie un favorit în rândul cazinourilor online. Cu un portofoliu generos de titluri disponibile, uneori devine dificil să alegi unul singur care să însemne atât un statut de calitate, dar care să aducă și beneficii – pe scurt winner rotiri gratuite ar fi un răspuns. Dar un punct de referință în acest sens ar putea fi RTP-ul, dacă nu știi cărui criteriu să te raportezi. Prescurtarea de la Return to Player, RTP reprezintă un indice care mai este cunoscut și ca payout și care semnifică rata de plată, dacă ar fi să facem o definiție cât mai simplă și banală. Acesta reprezintă, în procente, suma de bani care se întoarce sub formă de câștiguri, către jucători, adică acel procent care exprimă randamentul jocurilor de noroc – cu cât mai mare, cu atât mai bine.

Revenind la Play’n Go, aici o să găsești mai ales sloturi, adică jocuri de păcănele, iar misiunea de a le găsi pe cele mai avantajoase nu ar trebui să fie deloc complicată. Mai cu seama când RTP-ul este din start unul generos, care se situează, în medie, peste ceea ce se practică pe piața aceasta. Noi o să facem câteva recomandări în acest material, dar încurajăm să faci și tu verificări suplimentare înainte de accepta orice provocare; nu se știe peste ce surprize ai putea da – dar  iată propunerile noastre, mai jos

Wild Blood 2

Cu un RTP calculat la 96.17%, unul dintre cele mai frumoase jocuri din catalogul Play’n GO, Wild Blood 2 este, așa cum îi spune și numele, continuarea firească și simpatica a jocului din 2013, cu același titlu. Deci dacă ești familiar cu acela, ar trebui să știi la ce să te aștepți și aici. Inspirația pentru design este cea de temă cu vampiri, iar elemente din subcultura gotică adaugă o atmosferă spooky aparte, care te va face să distingi cu dificultate realitatea de fantezie – ceea ce este destul de cool. Jocul are un reel grid de 6×4 și oferă 4096 de modalități de câștig și până la 5000 de mize. Dacă optezi pentru acesta, o să iți dorești să le întâlnești pe personajele principale al jocului, Laura, Margaret și Rebecca, mai ales că iți pot aduce până la 12 rotiri gratuite, ceea ce nu e chiar de neglijat.

Agent Destiny

Pentru Agent Destiny, RTP-ul este estimat la 96.26%, ceea ce îl clasifică pe lista celor mai bune jocuri de la Play N Go! Este printre cele mai recente lansări, iar faptul că este nou îl face să fie favorizat în alegeri de către cei care îl descoperă, pentru că vine cu caracteristici moderne și ademenitoare, ce ies rapid în evidență. Combinațiile de câștig se pot obține prin trei coloane și 5 reels. Inovator și interesant, jocul are ca tema lumea anilor ‘60. Comparat adeseori cu un video 3D, aceasta dispune de o poveste care, pe măsură ce avansează, inserează tot mai multe mistere care sunt descoperite și te rețin tot mai bine în joc. Te încurajăm să îl încerci, dacă vrei ceva cu ambianță vintage.

Troll Hunters 2

Cele mai citite articole

Troll Hunters 2 are RTP-ul de 96.50%, joc care intră pe lista celui dinaintea sa, lansat anterior în 2019. Posibil cel mai iubit joc din de la Play And Go, acesta vine disponibil într-o formulă asemănătoare cu a predescerolului, cu cea a dispunerii Tetris-like 5×5. În ceea ce privește simbolurile care iți vor deveni tot mai cunoscute dacă optezi pentru el se numără elemente de vânătoare – săbii, topoare, caschete de luptă și alte detaliii specifice unei înfruntări cu uriași. Pentur un singur pariu se poate plati până la 5000 de lei din bani, iar asta este fenomenal!

Monster Smash

Am ajuns la Monster Smash, un joc cu RTP de 97.00%. O propunere jovială, încântătoare, care ne întoarce în trecut – cel puțin în privința temei sale și a modului cum a fost conceput pentru data lansării. Urcat pe piață încă din 2014, jocul era destul de avansat pentru perioada sa, iar acum încă ține piept cu multe altele care se pare că nu pot câștiga teren în fața lui. Ce trebuie să reții este că acest joc plătește în ambele direcții (stânga și dreapta), ceea ce înseamnă dublul posibilităților de câștig. Un slot care a îmbătrânit bine, care a rezistat trecerii timpului și încă are un potențial major. Se poate juca și de către copii, fără riscul de a fi afectați.

Gem Drop

Un original al furnizorului, posibil și cel care te întoarce la lucrurile de bază, Gem Drop are un RTP de 97.00% și a devenit cunoscut odată cu lansarea, fiind actualizat permanent și constant. Inițial, jocul de slot avea 5×3 reel și propriile simboluri – jocuri de cărți, clopote, diamante, produse de bar.ˇEste genul de slot clasic, care deși pare că nu vine cu nimic nou, te va cuceri îndată tocmai grație look-ului retro și modului în care prezintă desfășurarea de joc.

Energoonz

Cu un aspect futurist, foarte colorat și incredibili de distractiv pentru jucat,  Energoonz din portofoliul Play N Go are RTP-ul de 96.73%. Se joacă în sistem de 5×5, cu afișări în cascade, o caracteristică unică ce este preferată de jucători, pentru că le conferă un potențial de câștig crescut, de fapt vine cu combinații foarte promițătoare. Pentru a se face plăți sunt necesare minim 3 potriviri, care să fie fie orizontale, fie verticale. Se oferă și bonusuri generoase, dacă ești suficient de norocos, de până la 2000 de monede. Noi îți ținem pumnii, de la distanță!

Concluzie

Ce ar trebui să reții din toate aceste recomandări este faptul că librăria operatorului Play And Go este una mare, iar alegerea pentru ce anume joci depinde doar de tine, când iți faci temele. Sigur, recomandările noastre sunt de luat în seamă, dar la fel de bine trebuie să iți faci și tu lecțiile – citește descrierile și tot ce ai nevoie să știi despre fiecare. Până la urmă, compania Play’n Go livrează până la 30 de noi sloturi în fiecare an, ceea ce înseamnă că sunt tot mai multe opțiuni, dar și alegerile tot mai complicate, când unele par atât de asemănătoare.Alte jocuri de care s-ar putea să mai fi auzit sau să mai fi citit, și pe care le poți testa atunci când te plictisești sau vrei ceva nou sunt: Mr. Toad – RTP 97.00%, Spin & Win – 97.02%, Ring the Bells – 97.03%, Piggy Bank – 97.03%, Rage to Riches – 97.12%, Enchanted Crystals – 97.00%, earls of India – 96.87%.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa