ȘOC: ALDE A CERUT LIBERALILOR POSTUL DE GUVERNATOR AL A.R.B.D.D. ȘI ALTE FUNCȚII IMPORTANTE!

de WTA.ro

Cele mai citite articole

Diversele combinații politice purtate la moțiunea ce a condus la căderea guvernului PSD au tot ieșit și continuă să iasă la iveală la nivel național. Cei ce au susținut la vor guvernul Orban, PMP, ALDE, UDMR, au primit numeroase posturi ata în ministere, agenții cât și în teritoriu. Conducerea PNL Tulcea admite că există un protocol semnat la nivel național pentru repartizarea unor funcții.
Deşi nu prea mai există la nivel județean, după un conflict intern, conducerea ALDE Tulcea, tot interimară ca de la înființare și pană azi, mai exact eternul combinator Octavian Popă, i-a lăsat cu gura căscată pe liberalii tulceni solicitând cu tupeu numai puțin de șase funcții de conducere în unele dintre cele mai importante instituții!
Vorbim de Direcția Finanțelor Publice, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, Vamă, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, APIA, Apele Romane.
Dacă așa s-a bătut palmă la centru, liberalii tulceni nu ar mai avea ce să comenteze, ci doar eventual să mai negocieze pe ici pe colo, diverse posturi, iar Popicu, care ce mai mereu, face ce face și cade în picioare, să colecteze…
Și P.M.P. Tulcea ar putea primi o funcție de subprefect la Tulcea, dacă găsesc un funcționar sau un fost parlamentar care ar îndeplini condițiile de angajare.
P.S.În condițiile în care ALDE VA face numirea pe postul de guvernator al A.R.B.D.D. funcția i-ar reveni juristului Radu Voicu.

Cele mai citite articole