Solicitare aviz pentru “Punere în siguranță traversare aeriană peste canal râu Bistrița cu conducta Dn 300 Piatra Neamț – Bicaz, în zona Stejaru”

de WTA.ro

ANUNŢ

Această informare este efectuată de: S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. Mediaș, cu sediul în Mediaș, Piața Constantin I. Motas, nr. 1, tel. 0269-803333, județul Sibiu, ce intenţionează să solicite de la “Administrația Bazinală de Apă Siret” aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor: “Punere în siguranță traversare aeriană peste canal râu Bistrița cu conducta Dn 300 Piatra Neamț – Bicaz, în zona Stejaru”, amplasată în localitatea Stejaru, comuna Pângărați, județul Neamț.

Această investiţie este existentă.

Ca rezultat al procesului de producție nu vor rezulta ape uzate.

Cele mai citite articole

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului şi la “Administrația Bazinală de Apă Siret”, str. Cuza Vodă, nr. 1, telefon 0234515466, după data de 09.04.2020.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa