Solidaritate în lupta cu COVID-19. Primăria Berzovia a alocat 55.000 lei pentru aparatură medicală la secția UPU a Spitalului Județean din Reșița

de WTA.ro

 

pop

În ultima ședință, Consiliul Local Berzovia a aprobat alocarea sumei de 55.300 lei Spitalului Județean de Urgență Reșița pentru achiziționarea de aparatură medicală la Unitatea de Primiri Urgențe, atât de necesară în această perioadă. Mai exact, este vorba de 2 electrocardiografe și un defibrilator.

Inițiativa a venit chiar de la primarul comunei, Ioan Pop, care ne-a mărturisit că, după ce a stat de vorbă cu doctorul Emil Bunda de la UPU, a decis să atribuie această sumă de bani din bugetul primăriei, în urma unei hotărâri aprobată în ultima ședință de consiliu local.

Am anulat sumele de bani care au fost alocate pentru rugile de la Fizeș, Berzovia și Gherteniș și am decis să ajutăm secția UPU cu acești bani. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu domnul președinte de CJ, Silviu Hurduzeu, căruia i-am spus că vrem să ajutăm secția UPU, iar dânsul s-a interesat care este procedura legală și am făcut toate demersurile în acest sens.

Cele mai citite articole

Săptămâna trecută am avut ședință de consiliu, care s-a desfășurat conform procedurilor, prin telefon și toți consilierii au fost de acord cu propunerea, proiectul de hotărâre fiind votat în unanimitate”, a declarat primarul comunei Berzovia, Ioan Pop.

În acest moment, Spitalul se află în faza de achiziție a celor trei aparate.

Cred, în continuare, foarte mult în puterea comunităților mici, iar prin inițiativa sa, susținută de consilierii locali din Berzovia, primarul Ioan Pop a înțeles că este nevoie de solidaritate și efort comun în lupta împotriva noului coronavirus”, a declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

primarie

 

Elena FRANȚ

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa