Soluții eficiente pentru siguranța casei – supraveghere video, în interior și exterior

de WTA.ro

Soluții eficiente pentru siguranța casei – supraveghere video, în interior și exterior

Siguranța căminului este o prioritate pentru oricine. Însă concret, luând măsuri eficiente pentru acest lucru va presupune și a dota căminul cu camere de supraveghere. Sunt tot mai accesibile, sisteme complete ce aduc un cumul de avantaje. Pot fi montate atât în interior, cât și la exterior, însă vor fi alese corespunzător în funcție de acest aspect. 

Camerele de supraveghere sunt negreșit o investiție recomandată. În primul rând, pentru că au rol de descurajare, pentru cei cu intenții posibil infracționale. Odată ce vezi o cameră de supraveghere ai tendința să te gândești că fiecare mișcare este captată și pusă sub lupă. Le vedem adesea în spații comerciale, în parcări, așadar vizual suntem obișnuiți cu acestea. În spațiu personal, camerele de supraveghere sunt menite să prevină infracțiuni și, în caz că acestea au loc, să reprezinte dovada acestora, astfel încât să poată constitui dovadă de necontestat.

Ce tipuri de camere de supraveghere sunt recomandate pentru spațiile personale

Există pe piața de profil o sumedenie de tipuri de camere de supraveghere. Alegerea va ține cont de preferințele fiecăruia și de nevoile fiecărei case. Detaliile fiecărui tip de cameră trebuie analizate.

Camera cu infraroșu

Una din tipologiile camerelor de supraveghere se referă la cele cu infraroșu, pe care prescurtat le veți găsi sub denumirea IR. Sunt cel care redau imagini video de calitate, cu o rezoluție bună pe timp de zi. Astfel de camere sunt preferate pentru că în condiții de iluminare scăzută, acestea înregistrează imagini cu o calitate bună. Trec automat de la culoare la alb-negru, iar iluminatorul cu infraroșu va permite ca imaginile să fie mai clare decât dacă acestea ar fi vizualizate cu ochiul liber.

Sunt de asemenea mai rezistente la intemperii, fără să aibă nevoie de carcasă specială.

Camerele de tip dome sau bullet

Cele dome sau cunoscute sub denumirea de tip cupole au mai mare rezistență la vandalism. Unele au capacitatea de a se roti la 360 de grade, fiind pan tilt zoom controlable. În schimb, cele fumurii au un grad mai mare de securitate pentru că este greu de depistat spre ce direcție este îndreptată camera.

Cele bullet, așa cum și denumirea lor spune, au o formă cilindrică.

Acestea sunt câteva din opțiunile de camere de supraveghere din magazinele de profil. Alegerea ține cont nu doar de estetică, de o integrare plăcută a camerei în orice decor, ci mai ales de calitatea imaginilor înregistrate și alte detalii.

Skut oferă consiliere și asistență tehnică

Din rațiuni practice, ar fi de preferat ca o cameră de supraveghere să fie wireless. Rezoluția poate fi de până la 6 mpx, cu lentilă fixă sau varifocală. Unele pot include de asemenea și microfon. Pentru că sunt atât de multe opțiuni, Skut.ro, magazin specializat pe această nișă vine cu o propunere complexă și include și consilierea, asistența tehnică de asemenea.

Aici predomină camerele de supraveghere de marcă Samsung și Hikivision, le regăsim și pe cele Dahua sau Oem printre altele. Mai mult decât echipamentul în sine, Skut.ro pune la dispoziție și asistență tehnică plus montaj, serviciu cu acoperire națională, întocmai pentru a miza pe profesioniști care vor pune în funcțiune camera de supraveghere.

Recomandări

Camerele de supraveghere în interior pot fi montate în unghiuri cheie, în aproape orice încăpere cu mici excepții. Sunt vizate mai ales ușile de acces în mod special. Atenție însă, la exterior, camera de supraveghere trebuie să acopere doar zona proprietate personală.

Avantajele de montare ale unor camere de supraveghere în cămin se referă în primul rând la siguranța proprie. Pentru cei care lucrează acasă sau au un trafic mai mare de persoane pe proprietatea privată, pentru cei care au angajați, care au nevoie să își supravegheze personalul, să aibă copilul și bona sub stricta supraveghere în orice moment, sistemele de acest gen sunt negreșit utile. Investiția de acest gen crește și cotația proprietății.

Indiferent de locație, de zonă, că vorbim despre locuința în zona rurală sau urbană, camerele de supraveghere sunt recomandate, alegeri cu avantaje pe termen lung. Ofertele de preț sunt regăsite în cadrul paginii oficiale skut.ro. Orice achiziție va primi şi garanție de 2 ani. 

Cele mai citite articole

The post Soluții eficiente pentru siguranța casei – supraveghere video, în interior și exterior appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.

Cele mai citite articole