SOȚ DE VÂNZARE — Seară de teatru, seară de umor, la Casa de Cultură din Mangalia, Duminică, 26 ianuarie 2020!

de WTA.ro

SOȚ DE VÂNZARE — Seară de teatru, seară de umor, la Casa de Cultură din Mangalia, Duminică, 26 ianuarie 2020!

“Soț de vânzare”, piesa de teatru după Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu și Marius Gilea.

Duminică, 26 ianuarie 2020, ora 19:00, la Casa de Cultură din Mangalia!
Regia: Marius Gilea.

Oxana (o tanara „modernă” pana in varful unghiilor, frumusica, usor naiva, dar extrem de determinata) ii propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecuta de prima tinerete, insa inteligenta, cu „look” si initiata in metehnele vietii) o afacere pe cat de indecenta, pe atat de inedita: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei sot contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil, care traieste cu voluptate criza varstei de mijloc) pare sa faca toti banii. Va fi insa de acord cu aceasta tranzactie? Vor reusi cele doua femei sa incheie incredibilul contract?

Subiectul trateaza original si picant, eterna tema a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple si intense rasturnari de situatii.

Cu sau fara acordul celor implicati, singura garantie oferita e o seara plina de umor si rasete‑n cascade!

Pregatiti-va pentru o experienta care va va schimba cu siguranta perceptia despre casnicie si… teatru romanesc underground!


Mangalia News, 06.01.2020. Republicat: 20.01.2020.


Cele mai citite articole

The post SOȚ DE VÂNZARE — Seară de teatru, seară de umor, la Casa de Cultură din Mangalia, Duminică, 26 ianuarie 2020! appeared first on Mangalia News.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa