Spălătoriile auto în regim self service apar la Bistrița ca ciupercile după ploaie

de WTA.ro

Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud a dat undă verde construirii unei noi spălătorii auto self service, pe Calea Moldovei din Bistrița considerând că nu se supune evaluarea impactului asupra mediului.

Inițiativa aparține Jetpoint Francize SRL care se laudă că aceasta este ”o afacere fără angajați care necesită o implicare minimă”.

”Acest lucru permite oricărui antreprenor să dispună de cea mai importantă resursă pe care o are și anume timpul. Credem că o afacere care recuperează pe deplin investiția în 2.6 ani”, se arată pe site-ul companiei.

Cele mai citite articole

Proiectul acestei noi spălătorii a parcurs etapa de evaluare iniţială şi etapa de încadrare și nu s-au înregistrat observaţii/comentarii/contestaţii din partea publicului interesat pe durata desfășurării procedurii de emitere a actului de reglementare.

Potrivit anunțului postat de APM, spălătoria auto va avea 4 boxe de spălare acoperite, două boxe de spălare descoperite și o cameră tehnică și va fi amenajată pe 1324 m2.

Conform proiectului, vor fi plantați 44 de arbori de talie medie pe laturile de N-V (spre str. Calea Moldovei) și S-E (spre clădirea vecină) pe suprafața de teren închiriată pentru realizarea investiției.

Alimentarea cu apă va fi asigurată prin branșament subteran la rețeaua de apă existentă. Energia electrică va fi asigurată din rețeaua electrică din incintă printr-un branșament subteran până la tabloul electric general.

Apa rezultată din spălătorie va fi epurată cu ajutorul unui decantor- separator de hidrocarburi cu o capacitate de 3 m3, după care va fi deversată în rețeaua locală de canalizare.

Cele mai citite articole