SPERANȚĂ. Primarul anunță o persoană VINDECATĂ de Coronavirus la Sângeorgiu de Mureș!

de WTA.ro

După două vești mai puțin bune, în care anunța, în mod transparent, cazuri pozitive COVID-19, primarul Sófalvi Szabolcs din Sângeorgiu de Mureș, vine și cu vești mai bune care redau un caz de vindecare, astfel, în localitate, rămâne doar o persoană pozitiv COVID-19. Publicăm integral anunțul primarului:

“DIN FERICIRE, a fost externată din spital prima persoană confirmată pozitiv (din comuna) dat fiind faptul că după tratamente, rezultatele a 2 teste succesive de Covid le-au ieșit NEGATIVE!

Tânărul, pentru siguranță va mai sta in izolare câteva zile. Membri de familie si contactii lui vor putea iesi din izolare de la domiciliu in 30 aprilie. Ne bucurăm pentru vindecarea lui, precum și pentru toată familia care se simte bine!” a transmis primarul.

Cele mai citite articole

HÁLA LEGYEN ISTENNEK, kiengedték a kórházból azt a fiatal honfitársunkat, akit Covid pozitív eredménnyel utaltak be. A kiutalás két, egymásutáni negatív teszt eredményeként valósulhatott meg. A személy elkülönítésben lesz még pár napig. A családtagjai és a vele érintkezett személyek számára, április 30-án jár le az otthoni elkülönítés. Nagyon örülünk a gyógyulásának és annak is, hogy családtagjai is jól vannak!

La final, reamintim tuturor primarilor să ne transmită pe adresa muresstiri@gmail.com orice informație pe aceată speță și o vom publica negreșit.

MS / Foto: caracter info

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa