Spital Regional la Tecuci – o minciună ticăloasă lansată de Hurdubae pentru a putea finanța rețeaua PSD-Dragnea

de WTA.ro

Spital Regional la Tecuci – o minciună ticăloasă lansată de Hurdubae pentru a putea finanța rețeaua PSD-Dragnea

  • Publicăm documentele! Povestea cu ridicarea unui Spital Regional la Tecuci  a fost doar un pretext inventat de Hurdubae pentru a putea împinge banii tecucenilor către rețeaua PSD-Dragnea.
  • După aproape patru ani de la promisiunea pompoasă a Pămpălăului, tecucenii s-au trezit cu banii luați, primind în schimb un Spital Fantomă.
  • În timp ce Hurdubae i-a făcut pe tecuceni să viseze frumos (Spital cu heliport, cu 110 saloane, 350 de paturi si dotări moderne), firmele unei o domnișoare talentate beneficiau de contracte generoase cu Primăria Tecuci.

Ziariștii de la Telegraf-expres au descoperit două contracte legate de Spitalul Fantomă semnate de Hurdubae în numele Primăriei Tecuci. (sunt postate la sfârșitul articolului).

  • Primul este în valoare de 710 milioane lei, are ca obiect Actualizare Strategie de Dezvoltare a Municipiului Tecuci și este semnat cu SC ZET EXPERT SRL în 11 aprilie 2017.
  • Al doilea, în valoare de 1,54 de miliarde lei, are ca obiect Studiu de Fezabilitate construire Spital Municipal Tecuci (a se observa trecerea cu fentă de la denumirea de Regional la cea de Municipal), fiind semnat cu SC DOMINO SMART CONS SRL în 29 mai 2017.

Cele două contracte au fost oferite de Hurdubae cu dedicație, prin achiziție directă.

Administratorul Cristina Nica

Surpriză! Ambele firme, atât SC DOMINO SMART CONS SRL, cât și SC ZET EXPERT SRL, au sediul în București și același administrator, în persoana domnișoarei Nica Cristina, o preferată a rețelei PSD-Dragnea. (vezi foto)

Hurdubae a plătit 710 milioane lei pentru două fraze. Cele două fraze au fost denumite pretențios: Actualizare de Strategie Locală!

Este cert că Studiul de Fezabilitate de 1,54 miliarde lei pentru Spitalul Fantomă nu ne-a folosit la nimic.

În schimb, pentru contractul de 710 milioane lei, de Actualizare a Strategiei de Dezvoltare a Tecuciului, Hurdubae s-a pricopsit cu dosarul penal nr 125/P/2018 aflat în cercetare la DNA.

Acuzațiile sunt grave!

Astfel, conform datelor din dosarul DNA, aflăm că Primăria Tecuci deținea o Strategie de Dezvoltare Locală, document realizat încă din 2015 de către SC AVENSA CONSULTING din Iasi, pentru care Primaria plătise deja suma de 850 milioane lei. Conform contractului aflat în derulare, SC AVENSA CONSULTING își luase obligația să realizeze GRATUIT orice Actualizare a Stategiei Locale.

Primarul Tecuciului: „Domn generos, fără obligații. Caut domnișoară cu talent!”, sau, vorba cântecului „ Eu am banii, tu ai anii!”

Cele mai citite articole

În schimb, Hurdubae nu a ținut cont de GRATUITATE și a preferat să îi plătească domnișoarei Nica Cristina, prin firma SC ZET EXPERT SRL, încă 710 milioane lei. Doar pentru o simplă Actualizare de Strategie Locală!

Uimitor! Această așa-zisă Actualizare a însemnat introducerea a doar două fraze în Strategia deja existentă, care, în principiu, susțineau faptul că Tecuciul are mare nevoie de construcția unui Spital Regional.

V-ați prins! În 11 aprilie 2017 Primăria Tecuci a contractat două fraze cu 710 milioane lei (care oricum, trebuiau să fie completate GRATUIT de către o firmă cu care primăria avea contract in derulare) prin care se anunța necesitatea unui Spital Regional la Tecuci, iar o lună mai târziu, pe 29 mai 2017, aceeași domnișoară, primea de la Hurdubae contractul de 1,54 miliarde lei pentru realizare Studiu de Fezabilitate Spital Tecuci.

Efectul celor 2,25 miliarde contractate de Primăria Tecuci? ZERO! Tecucenii nu au avut nici un beneficiu.

Până data viitoare, când vom publica noi documente și dezvăluiri, așteptăm ca primarul Hurdubae să răspundă la următoarele întrebări:

  1. Având în vedere că domnișoara Nica Cristina, (administratorul celor două firme din București agățate de banii tecucenilor), este psihopedagog și se ocupă de servicii de consiliere personală, ce calități v-a convins să îi încredințați direct contractele legate de construirea unui Spital Regional la Tecuci?
  2. În ce conjunctură ați cunoscut-o pe domnișoara Nica Cristina?
  3. Câte alte contracte cu Primăria Tecuci și în ce sume ați mai oferit domnișoarei prin încredințare directă?

Până atunci, iată primele două contracte despre care am făcut vorbire în articol!

The post Spital Regional la Tecuci – o minciună ticăloasă lansată de Hurdubae pentru a putea finanța rețeaua PSD-Dragnea appeared first on Telegraf-expres.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa