#SpitaleColor a scos astăzi la licitație 4 tablouri, iar banii vor ajunge la spitalul din Hunedoara

de WTA.ro
Licitație tablouri- 13 aprilie

Azi punem în vânzare ??????? ? din cele 50 de tablouri donate de LiviArt. Numărul în creștere al cazurilor de #COVID19 creează provocări din ce în ce mai mari pentru personalul medical. Avem nevoie de voi, comunitatea #SpitaleColor, pentru a le veni în ajutor celor din #LiniaÎntâi cumpărând un tablou. “?????̆???? ?̂? ????”, “???????????????”, “??????” și “????????” sunt tablourile pe care vă invităm să le descoperiți azi. Le-am ales cu gandul la schimbările care se petrec acum în jurul nostru: în natură, în conexiunile cu ceilalți sau chiar în relația cu noi înșiși. ????̦?? ?? ??????? ?? ???????̦??? este menționat în descrierea fiecărui tablou, el este diferit în funcție de dimensiunea tabloului. Vă invităm să licitați în comentarii pe postare individuală cu fiecare tablou. Banii obținuți din vânzarea celor 4 tablouri de astăzi vor ajunge la ???????? ????????? „??. ????????? ??????????” ?????????. După încheierea licitației, persoana care a licitat cel mai mult pe fiecare tablou va fi contactată de echipa Spitale Color pentru a transfera suma licitată către contul deschis al Spitalului Municipal “Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara. Împreună creăm #ScutpentruSpitale.

1bis

„?????̆???? ?̂? ????” (40×30) prezintă un peisaj cu trei elemente în echilibru: podul, lacul sclipitor și natura înflorită. Cumpărând acest tablou contribui la crearea unui scut pentru personalul medical în lupta ce o au de dus cu ‪#‎COVID19‬.

 

2

“???????????????” (30×30 cm) este despre formele multiple ale conștiinței noastre, despre permanenta transformare în care ne aflăm. Cumpărând acest tablou contribui la crearea unui scut pentru personalul medical în lupta ce o au de dus cu ‪#‎COVID19‬.

Licitația începe de la 100 de lei, iar tabloul va fi deschis pentru licitație până mâine, marți, 14 aprilie, ora 10:00. După încheierea licitației, persoana care a licitat cel mai mult va fi contactată de echipa Spitale Color pentru a transfera suma licitată către contul deschis al Spitalului Municipal “Dr. Al. Simionescu” Hunedoara.

 

“??????” (40×40 cm) surprinde conexiunea pe care o are la bază interacțiunea umană. Cumpărând acest tablou contribui la crearea unui scut pentru personalul medical în lupta ce o au de dus.

Cele mai citite articole

Licitația începe de la 150 de lei, iar tabloul va fi deschis pentru licitație până mâine, marți, 14 aprilie, ora 10:00. După încheierea licitației, persoana care a licitat cel mai mult va fi contactată de echipa Spitale Color pentru a transfera suma licitată către contul deschis al Spitalului Municipal “Dr. Al. Simionescu” Hunedoara.

2

Licitația începe de la 100 de lei, iar tabloul va fi deschis pentru licitație până mâine, marți, 14 aprilie, ora 10:00. După încheierea licitației, persoana care a licitat cel mai mult va fi contactată de echipa Spitale Color pentru a transfera suma licitată către contul deschis al Spitalului Municipal “Dr. Al. Simionescu” Hunedoara.

 

4

“????????” (50×50 cm) – un tablou despre emoție, pozitivism și culoare, toate prinse într-o floare. Cumpărând acest tablou contribui la crearea unui scut pentru personalul medical în lupta ce o au de dus cu ‪#‎COVID19‬.

Licitația începe de la 200 de lei, iar tabloul va fi deschis pentru licitație până mâine, marți, 14 aprilie, ora 10:00. După încheierea licitației, persoana care a licitat cel mai mult va fi contactată de echipa Spitale Color pentru a transfera suma licitată către contul deschis al Spitalului Municipal “Dr. Al. Simionescu” Hunedoara.

Licitația se desfășoară aici – https://www.facebook.com/spitalecolor/

Inițiativa #SpitaleColor își propune să aducă culoare și speranță în spitalele de stat din România prin donarea de tablouri.

Post-ul #SpitaleColor a scos astăzi la licitație 4 tablouri, iar banii vor ajunge la spitalul din Hunedoara apare prima dată în Hunedoara Libera.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa