Spitalul angajează 20 de asistenți medicali dacă trec și de evaluarea psihologului

de WTA.ro

Spitalul Județean de Urgență Bistrița va organiza în data de 28 ianuarie a.c. un concurs pentru ocuparea pentru șase luni a 20 de posturi de asistenți medicali debutanți. Persoanele interesate mai au la dispoziție doar două zile să-și depună dosarul de înscriere la concurs.

”Ne așteptăm la concurență mare. Îi vom tria pe candidați, vom lua numai persoane de calitate pentru că pretențiile pacienților, dar și ale noastre au crescut”, a spus Gabriel Lazany, managerul SJU Bistrița.

El a adăugat: ”Ne dorim personal de calitate ca să putem oferi calitate. Începând de la ultimul concurs, am modificat procedura, am făcut o procedură proprie adaptată pe legislație. Sunt mai multe probe și mai dificile. Se începe cu o probă de calculator fiindcă în ziua de azi se lucrează foarte mult pe calculator, va fi o probă scrisă, o probă practică și un interviu. Proba practică se face pe manechin, iar interviul se dă cu un psiholog pentru a putea face profilul psihologic al candidatului. Ca și element de noutate, am introdus și dosartul personal. Dăm punctaj pentru voluntariate, experiență profesională, vechime”.

Iată cum au stat lucrurile la concursul din februarie 2019:

Cele mai citite articole

Bătălie pentru posturile de asistenți medicali de la spital. Proba scrisă, la un restaurant

Câți candidați au rămas în cursa pentru posturile vacante de asistenți medicali la spital

Cele mai citite articole