Starea de urgență. Decretul prin care se penelizează România. Șeful Antifraudă Oradea a fost demis!

de WTA.ro

Guvernul României şi Preşedintele Iohannis continuă jocul politic de penelizare a României, în ciuda pandemiei care face tot mai multe victime din ţară. Metoda? Chiar prin intermediul Decretului privind starea de urgenţă.

Ştim că în momente de criză, luptele politice ar trebui lăsate deoparte, iar singurul scop al tuturor decidenţilor ar trebui să fie acela de ajutor şi sprijin pentru cetăţenii ţării.

Iată că PNL prin intermediului premierului Orban şi al preşedintelui Iohannis înţelege că este chiar momentul oportun prin intermediul căruia să PNLizeze întreaga Românie. Metoda aleasă este cu atât mai ordinară, cu cât Iohannis şi Orban au ales să demită din funcţii chiar prin intermediul Decretului privind instaurarea stării de urgenţă.

Articoul 19 din decretul semnat de Klaus Iohannis, care încă nu este încuviinţat de către Parlamentul României, prevede expres în art. 19:

Cele mai citite articole

,,Pe perioada stării de urgență, pentru neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu, pot fi suspendați din funcțiile de conducere conducătorii unităților sanitare, direcțiilor de sănătate publică, caselor de asigurări de sănătate, serviciilor de ambulanță, precum și autorităților și instituțiilor publice centrale și locale cu atribuții în domeniul asistenței și protecției sociale, indiferent de statutul lor. Nu este necesar ca persoanele desemnate să exercite temporar aceste funcții să fie funcționari publici.

Și iată că rezultatele se văd, iar penelizarea țării începe de acum: Conform Monitorului Oficial, Mihai-Alin Stanciu, șeful Direcției Regionale Antifraudă Fiscală Oradea a fost demis în baza Decretului.

Cine va urma?

Post-ul Starea de urgență. Decretul prin care se penelizează România. Șeful Antifraudă Oradea a fost demis! apare prima dată în Stiri Oradea.

Cele mai citite articole