Știai că poți comanda cărțile din seria ,,Crima Perfectă” de la LIBREX la un preț special?

de WTA.ro

Cele mai populare cărți de la momentul actual fac parte din seria Crima Perfectă, de Holly Jackson. La LIBREX poți găsi toate cele trei volume ale seriei, ideale pentru toți pasionații genului thriller, dar și pentru cei care doresc să citească lecturi diferite față de ce au fost obișnuiți până acum.

Comanda cartea Crima perfecta și bucură-te de unele dintre cele mai populare lecturi din acest moment! 

Holly Jackson este o tânără autoare care a cucerit inimile a milioane de cititori din lumea întreagă. S-a născut în 1992 în Anglia și de mică a avut un talent aparte pentru scris, fiind pasionată de literatură. A scris prima sa nuvelă la vârsta de 15 ani. Mai târziu, a urmat cursurile Universității Nottingham, cu specialitatea în lingvistică și scriere creativă. 

Pentru seria Crima Perfectă, Holly Jackson a primit numeroase premii și distincții. Primul volum al acestei serii a fost publicat în anul 2019, iar cel mai recent în 2021. În continuare, îți vom prezenta pe scurt câteva detalii despre această serie și sperăm să îți placă și să o adaugi în biblioteca ta! 

Cele mai citite articole

Primul volum, Instrucțiuni pentru fete cuminți este o carte ce te va face să te îndrăgostești iremediabil de modalitatea de scriere a autoarei și să empatizezi cu personajele. Acțiunea te va ține cu sufletul la gură și vei dori să citești cât mai repede cartea pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat. Volumul începe cu prezentarea unei crime urmată de o sinucidere. În orașul Little Kilton, o elevă de liceu a fost ucisă de iubitul său, care s-a sinucis imediat după. Lucrurile erau destul de clare, însă nu și pentru cea mai bună prietenă a presupusului criminal. Protagonista seriei, Pip, vrea să demonstreze că nu prietenul ei este criminalul, așa că la cinci ani de la săvârșirea faptelor, se transformă într-un detectiv fără voie și află lucruri îngrozitoare. În plus, viața îi este pusă în pericol. Va reuși să afle adevărul și să scape de primejdie? 

În al doilea volum al seriei, Fată cuminte, răzbunare cruntă, o întâlnim pe Pip, care a lansat un podcast despre crime, după rezolvarea cazului prietenului său. Cu toate că a spus că va sta departe de munca de detectiv de ocazie, o întâmplare mai puțin obișnuită o face să nu își țină promisiunea. Fratele mai mare al unui dintre prietenii săi a dispărut exact la comemorarea de 6 ani a crimei pe care a anchetat-o Pip. Pip știe că este cazul să se implice din nou, mai ales că poliția nu vrea să acorde importanță cazului. 

La un pas de moarte este al treilea volum al acestei serii. Tânăra Pip încearcă să ducă o viață normală, numai că primește amenințări cu moartea. La început nu le acordă atât de multă importanță, fiind obișnuită cu ele. Însă, curând își dă seama că lucrurile se complică și mesajele trebuie luate în seama, fiind vorba despre cineva care o hărțuiește. Deoarece din nou, poliția nu acordă importanță situației, Pip începe o nouă anchetă, de data aceasta pentru a se salva. 

Dacă ți-au părut interesante aceste cărți, grăbește-te și comandă-le de la LIBREX la un preț special. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa