Stilul contează! Sugestii de frumusețe de la cele mai mari vedete ale Hollywood-ului

de WTA.ro

Sunt femei care stârnesc pasiuni sau invidii. Femei care prin inteligența și frumusețea lor schimbă destine. Cele mai multe dintre ele stau ascunse, necunoscute publicului, dar multe apar pe micul ecran și în paginile revistelor mondene.

Acestea sunt vedetele internaționale care de aproape un secol au creat un concept social nou, și anume cultul pentru staruri, pentru cei bogați și celebri. Dacă putem să învățăm ceva bun de la ele, acest lucru este, cu siguranță, îngrijirea de care nu uită niciodată! Bineînțeles, și bugetul le ajută, iar cei mai buni specialiști stau mereu la dispoziția lor. Dar multe dintre ele nu au fost zgârcite și au dezvăluit publicului larg trucuri pe care le folosesc zilnic pentru a fi mereu frumoase și îngrijite!

Marilyn Monroe

Născută Norma Jeane Mortensen, Marilyn Monroe a fost printre cele mai faimoase actrițe ale secolului XX. Frumusețea chipului și formele voluptoase, de clepsidră, au ajutat-o să fie remarcată de producătorii de la Hollywood. Misterioasă în ceea ce privește trucurile ei de frumusețe, Marilyn a făcut totuși publice câteva dintre ele. 

De exemplu, tenul ei era mereu fresh și glowy deoarece folosea vaselină și cremă Nivea. Uleiul de măsline era cel mai bun prieten al ei și considera că soarele este principalul dușman al pielii, așa că se ferea de ultravioletele în exces.

Relația acesteia cu parfumurile este deja cunoscută întregii planete. Parfumul îi era nelipsit din rutina de seară, la fel și băile lungi cu esențe din iasomie sau trandafir de Bulgaria.

Mai mult, Marilyn adora somnul, considerând că organismul trebuie să se regenereze pentru a putea face față grijilor de peste zi. De altfel, pentru ea weekend-urile erau mereu despre odihnă și relaxare. Problemele sau stresul de pe platoul de filmare erau date la o parte! Ce ai zice să încerci și tu asta?

Grace Kelly

Regretata Grace Kelly considera că primele semne ale îmbătrânirii apar pe mâini. Și da, este adevărat, mâinile și decolteul sunt primele supuse efectelor trecerii timpului. De aceea folosea din abundență cremă de mâini.

Un alt truc nelipsit din ritualul de frumusețe era contouring-ul într-un mod subtil, cu o ușoară umbră sub pomeții accentuați cu blush.

Kate Winslet

Frumoasa actriță posesoare a unui Oscar este foarte atentă la pielea de sub ochi. Ea conștientizează că trecerea timpului lasă inevitabil urme, de aceea nu se desparte niciodată de crema de ochi. Având probleme cu cearcănele, Kate Winslet încearcă să se păstreze hidratată pe toată durata zilei și doarme minim șase ore pe noapte.

Salma Hayek

Cele mai citite articole

Deși are peste 50 de ani, Salma este una dintre cele mai frumoase actrițe mexicane din lume. Aceasta folosește cremă hidratantă pentru ten și nu uită niciodată să se demachieze înainte de somn cu ulei de cocos. A învățat de la bunica ei să pulverizeze o apă florară peste ten după demachiere, suficient pentru a obține un ten curat și proaspăt.

Jennifer Aniston

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe din cetatea filmului american, Aniston recunoaște că adoră produsele de îngrijire naturale și nu uită niciodată să folosească o cremă de hidratare. De asemenea, bea multă apă și face mult sport.

Sfaturile vedetelor, fie că vorbim de frumoasele epocii de aur a Hollywood-ului, fie că ne uităm la celebritățile din prezent, au un punct în comun: îngrijirea pielii este esențială. Fie că folosesc tot timpul loțiune demachiantă, cremă de față sau beau multă apă, acestea se străduiesc să își mențină tinerețea, sănătatea și frumusețea.

Tu de ce nu ai face la fel? Poți apela la trucuri transmise din mamă în fiică sau la noile trenduri de înfrumusețare. Important este că îți ești datoare să fii sănătoasă și fericită mereu. Iar asta vine la pachet și cu o îngrijire exterioară temeinică!

Sursa foto: Shutterstock

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Sephora

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa