Talharie solutionata de politistii din Baia Mare: Un tanar a fost arestat preventiv

de WTA.ro

Talharie solutionata de politistii din Baia Mare: Un tanar a fost arestat preventiv

Activitatile de documentare si cercetare efectuate de politistii baimareni au dus la identificarea a trei tineri din Baia Mare, banuiti de comiterea infractiunii de talharie. Fata de unul dintre acestia in acest week-end a fost dispusa masura arestarii preventive.

La data de 13 ianuarie, un tanar din Baia Mare a sesizat politia ca a fost talharit. Acesta a declarat ca fapta a avut loc in data de 9 ianuarie, in jurul orei 16.50, pe bulevardul Republicii din Baia Mare, precizeaza cei de la Politia Maramures.

De indata ce au fost sesizati politistii de investigatii criminale au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de talharie si au demarat activitatile specifice in vederea identificarii autorilor, recuperarii prejudiciului si luarii masurilor legale.

Cele mai citite articole

Primele verificari efectuate au relevat ca victima a fost constransa, prin amenintare, sa dea unor necunoscuti toti banii pe care ii avea asupra sa, respectiv 60 de lei.

Cercetarile politistilor au dus la identificarea a trei tineri din Baia Mare, de 15 si 18 ani, banuiti de comiterea faptei. In baza probatoriului administrat, fata de cei doi tineri de 18 ani a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore.

Sambata, 18 ianuarie, unul dintre ei a fost prezentat Judecatoriei Baia Mare care a dispus arestarea sa preventiva.
Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale.

ZiarMM

The post Talharie solutionata de politistii din Baia Mare: Un tanar a fost arestat preventiv appeared first on ZiarMM.

Cele mai citite articole