Tânăr din Bistrița, reținut după ce și-a bătut concubina și a obligat-o să se prostitueze

de WTA.ro

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr în vârstă de 26 de ani din Bistrița, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și proxenetism, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud:

Cele mai citite articole

”Din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit faptul că, în perioada august 2019 – 27 februarie 2020, acesta ar fi determinat-o și constrâns-o să practice prostituția pe concubina sa, o tânără în vârstă de 19 ani din Viișoara, obținând astfel diverse sume de bani. Totodată, la data de 27 februarie, bărbatul ar fi agresat-o pe tânăra de 19 ani, provocându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 14-15 zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și violență în familie. În prezent, acesta se află în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”.

Cele mai citite articole