Tânăra moartă în accidentul de pe Valea Oltului era un cunoscut scenograf. Adrian Tibu: „O să ne amintim mereu zâmbetul ei ce va dăinui prin spectacolele la care a lucrat”

de WTA.ro

Tânăra moartă în accidentul de pe Valea Oltului era un cunoscut scenograf. Adrian Tibu: „O să ne amintim mereu zâmbetul ei ce va dăinui prin spectacolele la care a lucrat”

Tânăra de 31 de ani care a decedat noaptea trecută în accidentul de pe Valea Oltului este un cunoscut scenograf din București. În Sibiu, A.C. a avut colaborări atât cu Teatrul Gong, cât și cu Teatrul Național „Radu Stanca”.

A studiat la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București și la Karlsruher Institut für Technologie (KIT). În anul 2017 a fost premiată în cadrul Festivalului Internațional al Școlilor de Teatru „ClassFest”, cu piesa „Iubirea la oameni” de Dmitri Bogoslavski, a cărei scenografie a semnat-o.

Prietenii și toți cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc.

„Este unul dintre cei mai talentați scenografi cu care am avut plăcerea să lucrez. Un suflet blând, mereu veselă și cu multă determinare în a-și duce la bun sfârșit proiectele, în ritmul alert dictat de teatru. Un om fragil ca viața însăși. O să ne amintim mereu zâmbetul ei ce va dăinui prin spectacolele la care a lucrat. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a spus Adrian Tibu, directorul Teatrului Gong, pentru Turnul Sfatului.

A.C și-a pierdut viața în accidentul ce a avut loc noaptea trecută pe Valea Oltului. Potrivit autorităților, tânăra circula spre Vâlcea, iar pe fondul neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a intrat în parapeții de plastic ce separă sensurile de mers și apoi pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani din Bulgaria.

WhatsApp Image 2020-01-24 at 9.59.41 PM

Cele mai citite articole

Post-ul Tânăra moartă în accidentul de pe Valea Oltului era un cunoscut scenograf. Adrian Tibu: „O să ne amintim mereu zâmbetul ei ce va dăinui prin spectacolele la care a lucrat” apare prima dată în Turnul Sfatului Online.

Cele mai citite articole