Tehnică de intervenție în parcul din Râmnicu Sărat. Ziua Pompierilor.

de WTA.ro

Pompierii buzoieni au organizat, în avans, prezentări ale tehnicii de intervenție, cu ocazia sărbătoririi din data de 13 Septembrie, a 171 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii, a Zilei Pompierilor din România și totodată a desfășurării campaniei „10 Pentru Siguranță”.

Activităţile au avut loc sâmbătă, între orele 9:00 și 12:00 în Parcul Tineretului din Buzău și în Parcul Central din Râmnicu Sărat, iar duminică între orele 09:00 și 12:00 pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Buzău.

Cele mai citite articole

La evenimentul organizat în Municipiul Râmnicu Sărat, în Parcul Central au fost prezentate râmnicenilor o autospecială cu scară, o autospecială pentru stingerea incendiilor, un echipaj de descarcerare, dar și o barcă de salvare. Micuții râmniceni s-au arătat încântați de autospecialele pentru stingerea incendiilor, iar unii dintre ei au plecat acasă cu gândul la o viitoare carieră de pompier.

Totodată, au fost organizate puncte de informare, ocazie cu care au fost puse la dispoziţia cetăţenilor broşuri, pliante, afişe precum şi alte materiale informative cu privire la măsuri preventive şi reguli de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă.

Cele mai citite articole