Tendințe în lenjeria intimă pentru bărbați

de WTA.ro

Cum să alegi cea mai bună lenjerie pentru bărbați pentru a te simți confortabil toată ziua? De ce să ții cont atunci când cumperi chiloți, boxeri și tanga? Trebuie să verifici!

Moda pentru bărbați, în special când vine vorba de lenjerie intimă, este în continuă evoluție. Designerii încă se gândesc cum să creeze lenjerie intimă care să fie confortabilă, respirabilă și, mai presus de toate, în tendințe. Deși alegi întotdeauna croiala în funcție de propriul gust și experiență, lenjeria intimă trebuie adaptată situației și sezonului. 

Boxer sau slip clasic pentru bărbați?

Chiloții pentru bărbați ar trebui să fie adaptați tipului adecvat de activitate și situație. O croială diferită va fi potrivită pentru un costum, alta pentru sală și alta pentru o întâlnire. Lenjeria perfectă va face ca fiecare bărbat să se simtă confortabil și la modă, fie că alege boxeri bărbați sau un slip simplu! 

Slipul pentru bărbați se întinde de la talie până la coapsă și nu are picioare. Acoperă zonele intime și protejează fesele. Aceasta poate fi considerată lenjeria clasică și este adesea fără cusături, ceea ce asigură confort maxim – în plus, nu vor fi vizibile sub pantaloni de costum, pantaloni subțiri, pantaloni scurți sau blugi strâmți.

Lumea aparține celor curajoși! Deși alegerea acestui model de lenjerie intimă poate părea controversată, este, contrar aparențelor, preferată de mulți bărbați, mai ales în perioada de primăvară și vară. Un avantaj în plus este faptul că tanga bărbătești nu se vede atunci când porți pantaloni – în special cei strâmți sau din material subțire. 

Cele mai citite articole

Deși pantalonii scurți sunt asociați cu pantaloni casual sau pantaloni scurți de baie, de data aceasta este vorba doar de lenjerie intimă bărbați. Boxerii sunt definiți ca lenjerie intimă pentru persoanele care sunt „în largul lor” și se referă la croiala lor, care nu este aproape de corp. Pantalonii scurți sunt largi și au picioare mai lungi decât chiloții tradiționali. Se conformează corpului, astfel încât să îi poți pune sub costum.

Ce să cauți înainte de a cumpăra lenjerie de corp pentru bărbați? 

Chiloți, boxeri sau tanga bărbătești – toate modelele trebuie să fie din fibre naturale de bumbac. Merită să eviți materialele sintetice, pentru a nu supraîncălzi zonele intime și a nu le expune la infecții, zgârieturi sau alergii. Unele dintre modelele de lenjerie intimă sunt realizate din fibre de bambus respirabile. Sunt flexibile, moi și durabile și, în plus, au proprietăți antibacteriene. În cazul lenjeriei sportive, cel mai bine este să incluzi fibre precum modal sau tencel care permit aerului să treacă, în timp ce elimină umezeala. 

Alege chiloți bărbați care nu sunt strânși, dar nici cu câteva mărimi mai mari, astfel încât să existe o „rezervă” de spațiu. Lenjeria va restricționa mișcările și, de asemenea, va provoca o presiune neplăcută în zonele intime. Slipul și boxerul trebuie să se potrivească perfect pe fese, dar să nu exercite presiune asupra taliei și organelor genitale. 

Lejer sau strâns?

După cum a fost menționat mai devreme – ar trebui să alegi lenjerie intimă selectată corespunzător, care îți va asigura confort pe tot parcursul zilei. Boxerii bărbați oferă libertate în zona intimă și nu restricționează mișcarea. Cel mai adesea sunt fabricați din bumbac, ceea ce sporește în plus confortul de utilizare. Boxerii largi, deși scurtează optic picioarele, sunt foarte populari și sunt adesea purtați sub blugi. Nu sunt recomandați pentru sport și purtarea sub haine elegante precum costume sau smoking.

Deși sexualitatea a fost întotdeauna definită prin prisma lenjeriei de corp pentru femei, bărbații au o secțiune la fel de extinsă de lenjerie erotică, nu-i așa? Lenjeria tentantă și sexy nu este reprezentată doar de tanga – boxerii și chiloții bărbătești. Variantele potrivite pot arunca în aer imaginația unei femei. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa