Terapia psihologică online, terapia viitorului

de WTA.ro

Terapia psihologică online, terapia viitorului

Odată cu avansarea tehnologiei, este posibil să se proiecteze o practică reală într-un  canal mare de tratament terapeutic oferind clienților ce au nevoie de ajutor o șansă în plus. I’m-fine.app este o soluție informatică revoluționară, de unde se poate  alege psihologul după anumite criterii bine stabilite. Plus că există acolo și o mulțime de resurse gratuite extrem de valoroase.

În acest fel, deși consultanța psihologică la distanță are același obiectiv ca și aceea desfășurată față în față, prima oferă avantajul că facilitează rutina oamenilor, întrucât se poate încadra mai adecvat în agenda fiecăruia, urmărind (ca de obicei) calitatea și respectarea secretului profesional. 

Avantaje ale îndrumării psihologice online combinate cu aplicația i’m-fine.app 

●  Confidențialitate la cele mai înalte cote

Toate datele și conversațiile sunt protejate și nu prezintă riscul de invazie sau încălcare a confidențialității, de dezvăluire a datelor personale.

●  Un număr mare de psihologi specializați dintre care clienții pot alege

Poți găsi inclusiv în aplicația i’m-fine.app psihologul care are specialitatea dorită de tine ( în funcție de nevoile reale pe care le ai). Uită-te la CV-ul fiecăruia și evaluează care dintre ei te va putea ajuta cel mai bine. Există mai mulți specialiști în același loc, deja cam 150 din 32 de orașe, fapt care îți  facilitează căutarea.

●  Preț adecvat pentru bugetul tău

Mediul online permite ca prețul să fie mai mic în comparație cu o tariful unei ședințe psihologice față în față, deoarece nu include taxele de întreținere pentru spațiul fizic, angajați, printre alte nevoi de administrare ale unui cabinet clasic. Analizând și dintr-un alt punct de vedere, clientul nu va avea de făcut nici cheltuieli cu transportul înspre/dinspre cabinet.

●  Viteză și eficiență

Așa cum am menționat anterior, consultarea online permite o mai bună adaptare la rutina fiecărui client. Acest lucru se datorează faptului că persoana nu va trebui să călătorească, fiind consultată exact acolo unde preferă, adică acasă sau chiar în alte locuri în care el se simte confortabil.

●  Funcționalitate

Numai telefonul mobil sau computerul sunt suficiente pentru a începe conversația cu psihologul ales.

Cele mai citite articole

●  Obiectiv realizat pe deplin,chiar dacă online

Psihologul va căuta acele tehnici și îl va conduce pe client ca să parcurgi calea autocunoașterii, adică îl va învăța să depășească obstacolele, să caute căi mai eficiente de rezolvare a problemelor sale, să își trateze traumele și tulburările, pentru a obține în consecință mai multă calitate a vieții personale.

●  Accesibilitate

Mulți români care locuiesc în străinătate sau oameni care trebuie să călătorească frecvent, folosesc și recunosc acest tip de serviciu.

Oricine dorește o sănătate mintală bună va putea face un pas important pentru un nou mod de viață, va adăuga valori pozitive pe tot parcursul unei călătorii de autocunoaștere, îndrumat de către un specialist foarte bun, care înțelege profund sănătatea psihică a clientului său.  

Aplicația I’m Fine poate fi descărcată din Play Store sau App Store și oferă acces gratuit la: 

– chatbot-ul care se referă la subiecte precum ar fi: depresie, anxietate, stres, relații sau dezvoltare personală;

– lucrul în timpul pandemiei;

– accesul la un jurnal personal;

– diferite teste psihometrice;

– meditații ghidate pe diverse teme;

– articole de specialitate.

Clienții care participă la ședințe cu unul dintre psihologii I’m Fine pot alege să folosească datele obținute din aplicație cu acesta și pot obține rezultate mai bune decât în cazul ședințelor clasice face to face.

I’m Fine îți oferă unelte terapeutice care să te asiste în îmbunătățirea stării tale mintale. Descarcă această aplicație mobile valoroasă chiar acum!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa