Termenele de plată pentru impozitele și taxele locale, dar și pentru locurile de parcare, prelungite la Reșița

de WTA.ro

modelmic

Primăria Reșița anunță prelungirea termenelor de plată atât pentru impozitele și taxele locale, cât și pentru locurile de parcare de domiciliu/reședință de pe raza municipiului.

Termenul de plată pentru impozitele și taxele locale a fost prelungit până la data de 30.06.2020, în conformitate cu prevederile art.V din Ordonanța de Urgență nr. 29/18.03.2020.

„Atât persoanele fizice cât și persoanele juridice care achită integral debitele aferente anului fiscal 2020, până la data menționată, beneficiază de o bonificație de 10% din sumă, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr.435/17.12.2019, privind stabilirea impozitelor și taxelor pe anul 2020.

Cele mai citite articole

Reamintim faptul că, în această perioadă, cea mai simplă și sigură variantă de plată este prin intermediul platformei GHIȘEUL.RO iar informații suplimentare se pot obține la 0255/ 211 690,  prin adresa de email impozite.taxe@primariaresita.ro , de luni până joi între 08:00  și 16:00 și vineri între 08:00 și 13:30 sau pe site-ul  www.primariaresita.ro”, precizează reprezentanții Primăriei Reșița.

Termenul limită pentru plata abonamentelor de parcare de reședință a fost și el decalat până la data de 29.05.2020, iar persoanele care au deținut în anul 2019 abonament pentru locul de parcare au locurile rezervate și pe anul 2020.

Solicitările de plată pentru aceste abonamente se pot trimite prin e-mail la patrimoniu@primariaresita.ro, sau prin poștă, cu destinația: Direcția pentru Administrarea Domeniului Public și Privat, Reșița, str. Petru Maior, nr. 2-4, etaj 3.  Cererea va cuprinde următoarele documente: copie CI titular abonament de parcare, copie act de spațiu în situația în care domiciliul din buletin nu corespunde cu locația unde se solicită locul de parcare, copie talon autoturism, iar inspecția tehnică periodică trebuie să fie valabilă la data formulării acestei cereri. De asemenea, în cerere va fi indicat și numărul de telefon al solicitantului, în caz că se impune vreo clarificare.

 

Karina TINCUL

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa