Ți-ai achiziționat o nouă locuință și îți dorești să beneficiezi de mai multă siguranță și stabilitate? Descoperă ce îți va fi de ajutor în acest sens!

de WTA.ro

Locuința personală este locul în care ne simțim cel mai bine, deoarece aici ne putem relaxa, odihni sau petrece timp de calitate alături de familie. Când spui “acasă”, te gândești la intimitate, reculegere, siguranță, stabilitate și nenumărate momente speciale împărtășite împreună cu cei dragi ție. 

Așadar, dacă ți-ai achiziționat o nouă locuință și îți dorești să te bucuri de cât mai multe experiențe deosebite, având garanția siguranței, stabilității și al confortului de lungă durată, află, în continuarea articolului, ce soluție excelentă avem pentru tine.

Iată cum poți beneficia de mai multă siguranță, confort și stabilitate pentru noua ta casă!

Cele mai citite articole

Totul este imprevizibil, iar de-a lungul vieții pot să apară diverse situații atât plăcute, cât și neplăcute, cum ar fi, inundațiile, cutremurele, alunecările de teren, distrugerea bunurilor aflate în locuință sau producerea anumitor avarii ale aparatelor electrocasnice ca urmare a fenomenelor electrice. De aceea, noi ne-am gândit la tine și la siguranța locuinței tale și am găsit o modalitate extraordinară, care îți va fi de mare ajutor în astfel de situații neprevăzute și nu numai. Acum totul este mai simplu, datorită asigurării facultative pentru casă de la Allianz-Țiriac Unit și a numeroaselor avantaje pe care ți le oferă. Pentru a putea încheia tipul acesta de asigurare, va fi necesar să deții și asigurarea obligatorie PAD. Pentru mai multe detalii, poți consulta site-ul de asigurări, allianztiriacunit.ro. 

Iată cum te va ajuta acest tip de asigurare și ce daune poate să acopere:

  • În comparație cu asigurarea obligatorie – PAD (Polița de asigurare împotriva dezastrelor naturale), care acoperă doar daunele ce sunt provocate de diverse dezastre naturale, asigurarea facultativă pentru locuință/casă, acoperă și valoarea bunurilor din locuință, care sunt afectate, conform condițiilor menționate în contract.

Ce riscuri acoperă asigurarea facultativă de locuință?

  • În primul rând, acoperă daunele locuinței;
  • Daunele bunurilor materiale care se află în locuință, de exemplu – electrocasnicele, mobilierul sau electronicele;
  • Bunurile personale precum încălțămintea sau îmbrăcămintea;
  • cheile de la locuință;
  • Avariile care au legătură cu instalațiile de gaze, încălzirea sau apa;
  • Avariile întâmpinate la centralele termice sau instalațiile de aer condiționat;
  • Asigurarea bunurilor casabile (geamuri de usi si ferestre, pereti cortina, pereţi din cărămidă de sticlă, plăci de gresie/faianţă/marmură etc. ) pentru riscuri de tip variaţii de temperatură, altele dacât cele cauzate de o sursă normală de căldură si accidente de orice fel, inclusiv cele produse prin acţiunea animalelor ;
  • Furt prin efracție sau alte forme de tâlhărie a bunurilor care se află în locuința ta, plus multe alte riscuri asigurate.

Este esențial să știi că, în funcție de pachetul de asigurări pentru care optezi, vei avea acces la diverse beneficii pentru acoperirea daunelor neprevăzute ce pot să apară și să afecteze  atât imobilul în sine, cât și bunurile care se află în locuința ta. De aceea, îți recomandăm să verifici toate informațiile și detaliile care se află pe site-ul acestei companii de asigurări, pentru a putea afla ce pachet de asigurare facultativă pentru casă răspunde tuturor nevoilor tale. 

Așadar, acum poți să te bucuri de stabilitate și siguranță în noua ta locuință, cu ajutorul beneficiilor pe care ți le asigură o asigurare facultativă pentru locuință. O locuință asigurată îți va garanta mai multe momente speciale și liniștite, alături de familie și de toate persoanele dragi ție! Tu ce pachet de asigurare facultativă pentru casă ți-ai ales?

Sursa foto: Pexels.com

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa