Ți-ai pierdut dinții și, implicit, farmecul și strălucirea? Recuperează-i cu Life Dental Spa!

de WTA.ro

Ți-ai pierdut toți dinții și vrei să-ți recapeți zâmbetul? Vei fi surprins de câte probleme fizice sunt rezolvate atunci când alegi sănătatea dinților!

Zâmbetul este cartea de vizită a unui om, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Împreună cu ochii, este prima trăsătura fizică pe care oamenii o observă. Din acest motiv și cu atât mai mult în societatea actuală, unde imaginea este atât de importantă, este necesar să poți zâmbi cu încredere și fără teamă. 

Dacă nu rezolvi de îndată problema pierderii dinților, te supui unor riscuri care îți pun sănătatea în primejdie! 

Poate că nu pare, însă pierderea dinților nu reprezintă doar o problemă care afectează estetica, și are și un impact direct asupra sănătății bucale generale! Atunci când unul sau mai mulți dinți se pierd, structura orală devine dezechilibrată și apar o serie de probleme pe termen lung care pot afecta grav sănătatea dentară:

 • Molarii, de exemplu, îndeplinesc o funcție esențială de mestecat, iar pierderea lor poate provoca de la probleme gastrointestinale, prin faptul că nu se pot mesteca corect alimentele, până la dureri de cap, spate sau dureri musculare;
 • Consecințe estetice, întrucât situația pierderii dinților oferă un aspect îmbătrânit și neglijat, care poate afecta imaginea pe care vrei să o transmiți despre tu însuți;
 • Probleme de masticație, ce pot duce la consecințe grave asupra sănătății generale;
 • Consecințe pentru sănătatea mintală: mulți oameni cred că pierderea dinților afectează doar estetica și funcția masticatoare, dar realitatea este că afectează inclusiv sănătatea mintală. Zâmbetul este un act de socializare care implică încredere și siguranță, dar și bucurie. Atunci când nu ai un zâmbet complet, pot apărea temeri și nesiguranțe care îngreunează interacținea cu alte persoane.
 • Anxietate și stres: lipsa zâmbetului îți pot crea o tensiune constantă, iar asta face ca anxietatea și stresul să apară.

Life Dental Spa îți garantează o dantură în stare perfectă! Cu ajutorul procedurii Fast & Fixed, vei prinde încredere, siguranță și sănătate! 

Cele mai citite articole

În cadrul clinicilor stomatologice Life Dental Spa se realizează Fast & Fixed, numită și „Dinți ficși în doar 24 de ore”, o procedură de ultimă generație, asistată laser, cu ajutorul căreia obții dinți ficși, fără pic de durere! În acest sens, cea mai mare problemă orală care oferă o imagine negativă și care jenează cel mai mult o persoană, pierderea dinților, este rezolvată în doar 24 de ore.

Și pentru că bunăstarea pacienților este prioritatea medicilor dentiști ai clinicii Life Dental Spa, pun la dispoziție o ofertă de nerefuzat: 500 de EURO REDUCERE pentru un Zâmbet complet NOU! 

Life Dental Spa îți face viața mai frumoasă și cu costuri mai mici! Iată câteva dintre beneficiile pe care le obții dacă alegi procedura Fast & Fixed și, implicit, 500 de euro reducere:

 • Principalul beneficiu în urma intervenției – Dantură Reabilitată  în numai 24 de ORE;
 • Restabilirea Fizionomiei feței în timp record;
 • Lucrările Dentare provizorii se realizează ÎN ACEEAȘI ZI cu inserarea implanturilor;
 • Intervenția este predictibilă și NU DOARE, pacientul fiind sedat conștient;
 • Costuri mai mici, comparativ cu procedura clasică de implant individual, ce necesită 8-10 implanturi per arcadă;
 • Restabilirea imediată a funcțiilor estetice și masticatorii;
 • Estetică dentară, care permite pacientului să zâmbească în siguranță, întinerind aspectul feței;
 • Procedura este minim invazivă pentru pacient, Fără Sinus Lift.

Aruncă o privire asupra mărturiilor câtorva pacienți care au ales procedura Fast & Fixed și s-au bucurat de 500 de EURO reducere:

 • „La început, am avut rețineri și îndoieli și m-am întrebat cum este posibil să ai dinți ficși în 24 de ore. Ajunsesem să nu mai ies din casă de rușine, simțeam că toți oamenii își îndreaptă privirea asupra gurii mele. Ulterior, dacă am văzut că există și o reducere mare la procedura dinților ficși, am zis să profit, că poate, cine știe, rezolv cumva. Astăzi, sunt mai fericită ca niciodată, pentru că visul mi s-a împlinit. Am o dantură albă și frumoasă, pot mânca orice, mă pot bucura de tot ce îmi oferă viața și zâmbesc de câte ori am ocazia.”
 • „Nu am avut niciodată o dantură frumoasă. Dar când am pierdut toți dinții, am simțit că s-a sfârșit lumea. Fiul meu mă vedea cât de trist eram și mă tot ruga să merg la dentist. Dar nu puteam, fiindcă nu dispuneam de banii necesari. Apoi a citit el pe Internet despre o ofertă la Fast and Fixed, s-a interesat și a aflat că există, la Life Dental Spa, posibilitatea plății în rate fără dobândă. Așa am și făcut. Cred că a fost cea mai frumoasă schimbare din viața mea. Recomand tuturor celor care și-au pierdut dinții și încrederea că există șanse de recuperare a lor.”

După cum puteți vedea, pierderea unui dinte nu este ceva ce trebuie ignorat! În clinicile Life Dental Spa, medicii stomatologi știu că cel mai important lucru este sănătatea dentară a pacienților și, prin urmare, pun la dispoziție oferte de nerefuzat pentru ca pacienții să își recapete dantura mult dorită!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa