Ți-e dor de o mini-vacanță? Alege excursii de o zi în Bulgaria!

de WTA.ro

De când nu ai mai mers într-o excursie de o zi? O zi în care să te deconectezi, o zi în care să uiți de toate grijile și în care să îți încarci bateriile până la concediu. Nu-i așa că sună bine? Cu toții avem nevoie de pauze, așa că ori de câte ori vrei să te detașezi și să te bucuri de cele mai frumoase peisaje și obiective turistice, alege programul O Zi Cât o Vacanță. Astfel, ai șansa de a vizita cele mai frumoase destinații, alegând excursii de o zi in Bulgaria și România. Programul îți permite să vizitezi atât destinații din România, dar și destinații din Bulgaria. 

Poate te întrebi de ce Bulgaria, având în vedere că la prima vedere, o zi în această țară nu pare a fi suficientă. Ei bine, dacă luăm în calcul faptul că se pornește din țară foarte devreme, în jur de ora 6 dimineața sau maxim 7, până la cele mai importante obiective turistice din Bulgaria nu vei parcurge un drum mai lung de 3-4 ore, în funcție de trafic și de cât de aglomerat este la vamă. Astfel, în jur de ora 10 vei ajunge la primul obiectiv turistic, de care te vei putea bucura pe îndelete și te vei întoarce pe seară în București. Plecările se fac din București, însă există și posibilitatea de a fi preluat contra-cost din alte orașe pentru a ajunge la timp la ora de plecare. 

Bulgaria este o țară ofertantă din punct de vedere turistic și te poți bucura atât de zona de litoral, cât și de zona muntoasă. În plus, Bulgaria este cunoscută pentru frumusețea și parfumul trandafirilor și a produselor din trandafiri, pe care îți recomandăm să le încerci. Astfel, dacă intri pe site-ul ozicatovacanta.ro, vei descoperi numeroase vacanțe de o zi în Bulgaria, la cele mai populare obiective turistice. 

Cele mai citite articole

Spre exemplu, pentru că tot am menționat trandafirii, te poți bucura de o Excursie la Kazanlak – la Festivalul Rozelor. Este o experiență deosebită, așa că îți recomandăm să mergi în Valea Trandafirilor măcar o dată în viața. Prețul excursiei este accesibil și chiar se oferă reduceri pentru studenți și seniori. 

O altă destinație foarte populară din Bulgaria este Veliko Tarnovo. Aceasta zonă pare desprinsă din povești și cu siguranță te vei îndrăgosti de peisaje și vei dori să revii cât mai des aici. Veliko Tarnovo este capitala medievală a Bulgariei și se află la doar 160 km de București. Este un oraș ce se întinde pe trei dealuri, respectiv Tsarevets, Trapezita și Sveta Gora. Te vor impresiona nu doar peisajele, ci și cetățile aflate aici și alte obiective medievale, care evocă trecutul glorios ale acestei destinații. 

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, tot ce ai de făcut este să intri pe site-ul ozicatovacanta.ro și să alegi vacanța dorită dintre cele disponibile. Prețurile sunt excelente și te vei distra într-o zi cât pentru o vacanță întreagă. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa