Tichetele sociale ajung la beneficiarii din Petroșani prin poștă

de WTA.ro

Primăria Petroșani a început distribuția tichetelor sociale, care sunt acordate persoanelor vulnerabile din localitate cu ocazia Paștelui.

Trimise prin Poștă

Cele mai citite articole

În plină pandemie de coronavirus și în stare de urgență, cu serviciile ce presupun contactul cu publicul suspendate, tichetele sociale vor ajunge la beneficiari cu ajutorul poștașilor.

”Am început distribuirea prin poștă (vor fi aduse acasă la fiecare beneficiar de către poștași) a tichetelor sociale, în valoare de 70 de lei, pentru Sărbătorile de Paște. Cei care vor primi aceste tichete sociale sunt beneficiarii venitului minim garantat, beneficiari de cantină socială, cei care beneficiază de alocație pentru susținerea familiei, pensionarii ale căror venituri cumulate sunt mai mici sau egale cu suma de 1100 lei, persoanele cu handicap grav și accentuat care nu realizează alte venituri decât indemnizația de handicap și indemnizația lunară de însoțitor pentru persoanele cu handicap grav și șomerii indemnizați care beneficiază de venituri mai mici sau egale cu suma de 800 de lei și nu beneficiază de venit luna de completare”, informează primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.… …

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa