Ţiganii Clanului Grosu şi PSD Tecuci vând terenurile Primăriei pentru a da spectacole scumpe şi ilegale

de WTA.ro

  • Pentru că nu mai are bani de salarii nesimţite, excese culinare şi paranghelii, golanii de la PSD vor să scoată la vânzare terenurile de la fostele Unităţi militare.
  • Aflat sub comanda Clanului Grosu, Pămpălăul Hurdubae continuă să sifoneze banii Primăriei Tecuci pe concerte ilegale.
  • Poliţia locală a ajuns slugă la Clanul Grosu.
  • Ziariştii de la Telegraf-expres vă prezintă noi documente despre cum borfaşii din politică fură şi se distrează pe spatele tecucenilor.

Am ajuns să plătim şi concertele GRATUITE date pentru fanii lui Fuego

Deşi se plâng că nu au bani pentru investiţii, Şeful Clanului Grosu şi Pămpălăul Hurdubae au spart 550 milioane lei din bugetul Primăriei pentru a-l avea în concert pe marele artist Fuego, idolul inculţilor. Evenimentul a fost ţinut pe şest, ilegal, pe 21 decembrie 2018, la Sala Ion Petrovici, intrarea fiind GRATUITĂ, asigurată pe bază de invitaţie oferită în special membrilor şi acoliţilor PSD.

De o astfel de „pleaşcă culturală” s-a grăbit să profite şi soţia primarului, o mare fană a inegalabilului Fuego, care a ţinut să se tragă în poze şi să surprindă momente unice cu artistul şi Pămpălăul îngânfat. (vezi foto, scuzaţi calitatea redusă a fotografiei, dar aşa am primit-o de la un cititor).

De parcă nu ar fi fost de ajuns că le-am plătit un concert GRATUIT, pesediştii s-au gândit să umfle şi facturile. Aşa se face că factura concertului, acceptată la decontare de Hurdubae şi plătită din bugetul primăriei, s-a ridicat la 550 milioane lei, în timp ce pe un astfel de concert Fuego încasează în mod obişnuit 150 milioane lei. Deci, un tun ţigănesc de aproximativ 400 milioane lei.

Dacă vrei să îngropi banii publici, caută-ţi un Cioclu potrivit

Aceeaşi medotă de sifonare a banilor publici a fost aplicată şi pe 1 martie 2019. De data aceasta cea care a semnat documentele a fost directoarea Casei de Cultură, Diana Cioclu, numită politic în această funcţie tot de PSD. Astfel, pentru un concert dat tot pe ascuns, cu arhinecunoscuta formaţie de cântăcioşi AD Libitum Voices, Cioclu a plătit din bani publici 150 milioane lei. Asta în timp ce grupul vocal de pop-opera cere pe un concert cel mult 1000 de euro…. Deci, o sifonare pesedistă de 100 milioane lei. (vezi mai jos act achizitie SEAP).

Orice Clan adevărat are ca slugoi un şef de Poliţie

Cele mai citite articole

La fiecare astfel de concerte, Poliţia locală Tecuci are însărcinări precise.

Astfel, la fiecare manifestare, în dreptul Sălii de spectacole de pe strada Republicii, la ordinul şefului Poliţiei locale, Marin Moraru, doi băieţi în uniformă rezervă 3-4 locuri de parcare pentru momentul în care ajung la spectacol cei din Clanul Grosu.

Marin Moraru, devenit slugoi al Clanului Grosu, a fost uns ca şef al Poliţiei locale de către primarul Hurdubae, prin prelungirile fostei Securităţi.

Şeful Politiei locale Tecuci, Marin Moraru

articol scris de Cristi Calmuc

The post Ţiganii Clanului Grosu şi PSD Tecuci vând terenurile Primăriei pentru a da spectacole scumpe şi ilegale appeared first on Telegraf-expres.

Cele mai citite articole