Ții POST, dar poftești la o PIZZA? Cea ma bună pizza de post din ONEȘTI, făcută după o rețetă unicat

de WTA.ro

Oneștiul nu are corporatiști, dar are o pizzerie pe care nici corporatiștii probabil că nu o au, cel puțin nu așa la îndemână cum este “Pizza Boy”. “Pizza Boy” înseamnă iubire, înseamnă siguranță, înseamnă încredere.

O pizza bună nu înseamnă doar ingrediente de calitate, ci și pasiune și pricepere. Acesta este secretul “Pizza Boy” în obținerea celor mai delicioase preparate. Deja cred că v-ați obișnuit cu blatul folosit de ei, unul conceput dintr-un aluat fin și subțire dar în aceeași măsură crocant.

Cu o experiență de peste 15 ani, Claudiu are grijă ca senzația și gustul proaspăt să fie desăvârșite.

Pizza de post (foto mare) este printre cele mai noi sortimente de pizza oferite de “Pizza Boy”, după o rețetă unică în care ingredientele-vedetă sunt ciupercile, ardeiul gras, ceapa, măslinele, cartofii, roșiile și porumbul.

“Această pizza de post de la <Pizza Boy> a fost o surpriză chiar și pentru mine, care am trăit atâția ani în Italia. Delicioasă e puțin spus!”, a exclamat un oneștean revenit din Peninsulă după aproape un deceniu de pribegie.

Cele mai citite articole

Cum ar veni, cu pizza de post de la “Pizza Boy” traversezi postul fără ca măcar să-l simți!

Dar asta nu e totul. La “Pizza Boy”, probabil cea mai tare pizzerie din județ, te mai așteaptă alte sortimente nou-nouțe, a naibii de ispititoare: Creația Pizzerului (foto mic 1), o nebunie cu kebap, tzatiki, ulei picant, Pizza Nutela cu căpșuni proaspete (un delir! – foto mic 2), Pizza Primavera (foto mic 3) și… vă las pe dumneavoastră să descoperiți și sortimentele deja consacrate, în cazul în care nu le-ați încercat până acum!

AVANTAJ CLIENT! “Pizza Boy” face și pizza după gustul tău, cu ingredientele pe care le dorești. A doua la mână: chifla pentru kebap se face pe loc, iar pentru comenzi de minimum 30 de lei nu se percepe taxă de livrare.

ULTIMUL PONT, restul verificați voi: pizza de la “Pizza Boy” e la fel de gustoasă și a doua zi, reîncălzită sau rece. (P)

Cele mai citite articole