Tinerii de la Biserica din Cimitirul Ortodox se implică în acțiuni caritabile| Foto

de WTA.ro

Nova Tv Medias

Tinerii de la Biserica din Cimitirul Ortodox se implică în acțiuni caritabile.

La fel ca și în anii anteriori, tinerii din cadrul Bisericii Sfinții Apostoli Petru și Pavel s-au implicat într-o serie de acțiuni în sprijinul semenilor. Astfel, Preotul Flaviu Fleșer alături de aceștia au făcut cumpărături constând în alimente, fructe și nu numai, pe care le-au oferit sub forma unor daruri beneficiarilor și personalului de la Unitatea de Asistență Medico-Socială, Centrul de Recuperare și Reabilitare al Persoanelor cu Handicap și Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională. 

Tot daruri în preajma sărbătorilor pascale au primit și mai multe familii din oraș. Cumpărăturile au fost făcute din fondurile Bisericii, dar și cu sprijinul unor prieteni ai lăcașului de cult, oameni cu suflet mare care au dorit să ajute. De asemenea, au fost plătite utilitățile mai multor familii nevoiașe din oraș.

Cele mai citite articole

Totodată, Biserica din Cimitirul Ortodox Mediaș, în urma unei înțelegeri cu Direcția de Asistență Socială, va suporta costurile cu hrana a 10 persoane izolate pentru următoarele 10 zile. Aceștia vor primi mic dejun, prânz și cină. 

 

 

Articolul Tinerii de la Biserica din Cimitirul Ortodox se implică în acțiuni caritabile| Foto apare prima dată în Nova Tv Medias.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa