Tipuri de vibratoare si modul in care acestea ar trebui cumparate

de WTA.ro

Inca de la aparitia primelor sex shopuri pe piata, vibratoarele au devenit produse extrem de populare si de dorite de utilizatoare si utilizatori. Din acest motiv, in prezent, gama de vibratoare s-a extins si exista numeroase produse foarte speciale pe rafturile magazinelor online.

Vibratoare de silicon

Utilizatorii de vibratoare de silicon spun ca la aceste produse vibratiile sunt cele mai bune (deci motorul se va simti mai puternic), sunt mai usor de curatat si mentin temperatura optima mai bine decat alte materiale. Singurul dezavantaj al siliconului este costul. De asemenea, nu pot fi utilizati lubrifianti pe baza de silicon in combinatie cu un vibrator de silicon.

Vibratoare din cauciuc

In prezent, cele mai multe vibratoare de cauciuc gelatinos contin ftalati si trebuie intotdeauna utilizati cu prezervative. Acestea, impreuna cu vibratoarele din latex, care sunt de obicei umplute cu spuma, absorb vibratiile un pic mai mult, astfel incat ele tind sa fie mai blande decat siliconul sau plasticul dur. Principalul beneficiu al acestor vibratoare este pretul lor mai mic.

Vibratoare din plastic dur

Exista vibratoare care au o carcasa din plastic dur, care este apoi acoperita intr-un material mai moale, precum cauciucul siliconic sau gelatina. Aceste vibratoare au adesea avantajul de a combina forta generata de motor cu o atingere mai blanda, preferata de anumite utilizatoare.

Cele mai citite articole

Vibratoare din metal si plastic dur

Acestea au o greutate care poate fi foarte placuta atunci cand sunt folosite pentru penetrare, iar materialul face ca vibratia sa rezoneze intr-un mod diferit, ceea ce se observa atunci cand este utilizat. Jucariile din metal se racesc si se incalzesc, adaugand un alt element la senzatie placuta. Aceste materiale naturale sunt, de asemenea, foarte sigure si usor de curatat.

Pentru incepatoare, plasticul dur poate fi materialul perfect. Vibratoarele metalice, desi sunt foarte apreciate, tind sa fie mai scumpe si s-ar putea sa nu fie o idee grozava pentru primele incercari.

Puterea vibratoarelor

Daca vibratorul este folosit si pentru masaj, atunci cele puternice sunt cea mai buna solutie. Majoritatea vibratoarelor electrice au doua viteze, iar singura preocupare poate fi aceea ca la cea mai mica viteza un vibrator electric poate fi prea puternic.

Vibratoarele cu baterii ofera o gama mai larga de putere a vibratiilor. La vibratoarele cu baterie, o alta consideratie este dimensiunea vibratorului. Vibratoarele mai mici pot parea mai puternice, deoarece punctul de vibratie este mai concentrat si nu este dispersat pe o zona larga.

Vibratoarele din plastic dur par, de obicei, mai puternice decat vibratoarele din cauciuc moale, chiar daca au motorul de aceeasi dimensiune si au acelasi numar de baterii.

Cel mai bun vibrator va fi unul care merge atat de incet cat este necesar pentru inceput, dar care poate deveni mai puternic in functie de preferinte. Multe utilizatoare aleg sa foloseasca vibratorul progresiv si atunci cand se invata cu o vibratie, trec la urmatoare. Desigur, exista si persoane carora le plac doar vibratiile usoare, insa acestea sunt exclusiv preferinte personale, in functie de care fiecare utilizatoare alege varianta dorita.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa