TIR-ul care a provocat accidentul de la Tălmaciu avea cauciucuri uzate

de WTA.ro

Surse din cadrul anchetei demarată după accidentul produs azi-dimineață la Tălmaciu arată faptul că TIR-ul avea cauciucurile uzate.

După ce un autocar care transporta 43 de persoane și un TIR au fost implicate într-un grav accident în această dimineață, pe DN7, la Tălmaciu, autoritățile au demarat o anchetă pentru a determina exact condițiile în care s-a produs incidentul. Primele concluzii relevă faptul că TIR-ul pe care îl conducea șoferul care a provocat accidentul avea cauciucuri de iarnă, dar care erau foarte uzate.

De asemenea, autoritățile aflate la fața locului au determinat faptul că pe asfalt se afla polei, acesta fiind de asemenea un aspect care ar fi contribuit la producerea accidentului.

Citește și Accident la Tălmaciu: Șoferul autocarului a fost descarcerat/ Starea victimelor din accidentul de la Tălmaciu: „Șoferul va fi operat”

WhatsApp Image 2020-01-14 at 11.45.03 AM WhatsApp Image 2020-01-14 at 11.45.12 AM WhatsApp Image 2020-01-14 at 11.45.16 AM

Cele mai citite articole

Post-ul TIR-ul care a provocat accidentul de la Tălmaciu avea cauciucuri uzate apare prima dată în Turnul Sfatului Online.

Cele mai citite articole