Toate parcurile si locurile de joaca din Baia Mare au fost inchise in seara aceasta

de WTA.ro

Decizia de inchidere a parcurilor si a locurilor de joaca apartine conducerii Primariei Baia Mare. Anuntul a fost facut in seara aceasta.

“DECIZIE DE ULTIMA ORA: In Baia Mare, pe langa celelalte masuri luate deja de Primaria Municipiului pentru prevenirea imbolnavirilor cu Covid-19, incepand din acest moment (ora 19.00-n.r.) INCHIDEM toate parcurile si locurile de joaca din orasul nostru.”

Cele mai citite articole

Anuntul este si argumentat de factorii decizionali: “Intelegem situatia critica prin care trecem pe plan mondial, national si local. Va rugam sa constientizati gravitatea lucrurilor si sa EVITATI IESIRILE care pot fi amanate. Va rog sa va tineti copiii acasa, restrictionand orice tip de socializare fata in fata, iar varstnicilor din familia voastra si cunoscutilor incercati sa le explicati de ce este vital sa respecte masurile dispuse de autoritati, fiind in grupa de risc maxim. Vom reveni in curand cu un comunicat amplu in care veti regasi toate masurile adoptate deja, respectiv noile dispozitii luate la nivel local pentru protejarea si sprijinirea cetatenilor. Sa ne protejam copiii, sa ne protejam pe noi. Sa ii protejam pe bunicii nostri. Sa protejam Baia Mare!”

ZiarMM.ro

The post Toate parcurile si locurile de joaca din Baia Mare au fost inchise in seara aceasta appeared first on ZiarMM.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa