Top 10 beneficii ale laptelui de magarita

de WTA.ro

Ingrijirea sanatatii si frumusetii cu ajutorul laptelui de magarita a generat deja o revolutie uriasa la nivel mondial. Oamenii facand deja aceasta alegere pentru a imbratisa produse bio.A Laptele de magarita este un remediu antic. Cleopatra, legendara regina a Egiptului, facea baie zilnica in lapte de magarita, pentru a-si pastra renumita frumusete. De altfel, Cleopatra avea propria turma de 700 de magari pentru a avea asiguratA baia ei de zi cu zi cu lapte de magarita. Si Hipocrate, parintele medicinei, a folosit acest lapte ca remediu pentru diverse afectiuni ale pielii si sanatatii. Inclusiv in tratarea astmului, pneumoniei, eczemelor si psoriazisului.A In comparatie cu alte tipuri de lapte de origine animala, laptele de magarita este de fapt cel mai aproape de laptele matern uman, pe baza nivelului sau de pH si al compozitiei nutritionale.

Conform Journal of Current Pharmaceutical Design, s-a ajuns la concluzia ca laptele de magarita previne intarirea arterelor. Aceasta datorita capacitatii sale de a dilata vasele de sange. In plus, poate trata boli comune, dar poate ajuta si in tratamentul unor boli complexe. Cum ar fi autism, cancer si boli autoimune. Laptele de magarita este bogat in aminoacizi si in seleniu. De asemenea, ajuta la prevenirea leziunilor radicalilor liberi si este important in detoxifierea ficatului.AStudiile au aratat ca cei care sufera de autism raspund mai bine, in majoritatea cazurilor, la laptele de magarita. Acest lapte fiind substitut pentru laptele de vaca (inclusiv laptele de oaie, capra si camila).

Ce face laptele de magarita atat de incredibil pentru sanatate?

Laptele de magarita este folositor atat celor mici, cat si celor mari

1 . Combate imbatranirea si are efecte naturale

Cele mai citite articole

Compozitia biochimica a laptelui de magarita face ca acesta sa fie cel mai apropiat lapte de laptele matern uman, astfel incat organismul nostru este usor de absorbit si utilizat la maximum. Este bogat in vitamine, inclusiv, A si E, care sunt excelente pentru piele. Si are cu 60% continut mai mare de vitamina C decat laptele de vaca. Alaturi de acizii grasi esentiali gasiti in laptele de magarita, ajuta la combaterea procesului de imbatranire. Laptele de magarita are, de asemenea, o actiune naturala antiinflamatoare si antihistaminica, excelenta pentru pielea alergica si cu probleme. In prezent, consumul de lapte de magarita si capre a fost reevaluat. Aceasta pentru beneficiile sale potentiale pentru sanatatea umana. Din punct de vedere imunologic, laptele de magarita e capabil sa induca eliberarea de citokine inflamatorii si antiinflamatorii, din celulele limfomononucleare normale din sangele periferic uman.

2. Laptele de magarita nu contine substante chimice

Produsele care au la baza lapte de magarita, nu contin substante chimice, fiind fara sulfati sau parabeni si dupa toate regulile ingredientelor naturale. Asemenea produse sunt hipoalergenice si sunt potrivite pentru toate tipurile de piele. Laptele de magarita este excelent pentru tratarea afectiunilor pielii, cum ar fi eczeme, psoriazis si acnee. De asemenea, laptele de magarita contine o abundenta de potasiu si fosfor, ceea ce il face sa fie perfect pentru reglarea tensiunii arteriale. Fosforul face, de asemenea, oasele si dintii mai puternici.

4. Contribuie la metabolism

Datorita prezentei niacinei, laptele acesta are ca rezultat un metabolism mai bun, reduce aciditatea si arsurile inimii. Contine o cantitate mare de anti-oxidanti si acizi grasi omega-3 care ajuta la combaterea imbatranirii si a altor boli cronice. Daca beti lapte de magar in mod regulat, puteti reduce sansele de sindrom premenstrual. Mai mult, acest lapte a fost cunoscut drept o bautura pentru fertilitate foarte eficienta. Cunostintele despre structura primara a proteinelor din laptele de magarita pot constitui acum baza pentru o mai buna intelegere a potentialelor beneficii pentru alimentatia umana. In acest aspect, datele experimentale disponibile astazi demonstreaza clar ca proteinele din acest lapte (in special componentele cazeinei) sunt mai strans legate de omologii umani, decat de omologii de vaca.

5.A Ajuta la regenerarea pielii

Acizii grasi gasiti in laptele de magarita ajuta la reducerea aspectului liniilor fine si a ridurilor si la regenerarea pielii deteriorate. Laptele de magarita este plin de proteine aEaEcare ajuta la…
Sursa : www.b24fun.ro

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa