Top 10 destinații accesibile pentru vacanța în străinătate

de WTA.ro

Ești cu gândul la vacanță, vrei să petreci un sejur de vis alături de familie sau prieteni, dorești să vizitezi o destinație nouă și plină de provocări sau chiar o stațiune de suflet? Atunci nu mai sta pe gânduri și pregătește-te pentru cele mai palpitante și relaxante deopotrivă zile din an. Descoperă cele 10 destinații accesibile pentru vacanța din străinătate!

Bodrum – Turcia

Bodrum este una dintre cele mai îndrăgite stațiuni din Turcia datorită plajelor inedite, portului, locației geografice, cultura oamenilor, spațiile de recreere și plajele acoperite cu nisip fin de care te vei bucura în sejurul tău!

Elenite – Bulgaria

Elenite este una dintre cele mai moderne destinații din Bulgaria unde te poți bucura de infrastructură nouă, plaje curate, acoperite cu nisip fin si auriu, si înconjurate de ape cristaline si perfecte pentru o sesiune de înot în sezonul estival. Vei descoperi hoteluri de lux, oameni ospitalieri, parc acvatic, piscine, teren de tenis și restaurante cu mâncăruri tradiționale!

Cairo – Egipt

Ești gata pentru o excursie exotică și plină de istorie, cultură, religie, obiective turistice și experiențe de neuitat? Atunci Cairo este întocmai destinația perfectă! Capitala Egiptului găzduiește vechea și noua civilizație, alături de numeroase atracții, aventuri și drumeții!

Halkidiki – Grecia

Halkidiki este destinația perfectă a celor care iubesc soarele, plaja, activitățile nautice sau relaxarea totală. Este o insulă accesibilă pentru turiștii de toate vârstele. Indiferent de bugetul alocat, te vei simți incredibil în acest sejur doar datorită peisajelor naturale, teraselor cu prețuri atractive, suvenirurilor deosebite etc, având deci numeroase oportunități de distracție!

Dubai – Emiratele Arabe Unite

Dacă ți-ai propus să vizitezi Emiratele Arabe Unite în sejurul tău, Dubai este orașul de neratat! Descoperă Burj Khalifa, Fântâna, Palm Jumeirah, Deșertul din Dubai, Plaja Kite, Canalul navigabil, Miracle Garden și multe alte locuri nemaipomenite! Contrar celor știute, vei găsi oferte early booking perfecte pentru un sejur accesibil, așa că descoperă-le pe toate!

Velingrad – Bulgaria

Cele mai citite articole

Dacă vrei să te bucuri de frumusețea naturii, de relaxare, confort, aer proaspăt și liniște pretutindeni, atunci nu tăia de pe lista destinațiilor de vacanță stațiunea Velingrad. Cunoscută drept capitala SPA a Bulgariei, aici vei putea petrece un sejur perfect! Zona este înconjurată de Munții Rodopi. Pentru o vacanță de vis, nu trebuie să ratezi băile termale, apele minerale și izvoarele pline de fluor, sodiu, siliciu și calciu.

Santorini – Grecia

Descoperă una dintre cele mai frumoase și accesibile destinații din străinătate unde te poți bucura de un răsărit feeric! La Santorini vei fi uimit de plajele acoperite cu nisip fin, căsuțele vopsite în alb, munții perfecți pentru drumețiile de o zi, deliciile locale și multe alte atracții pe care trebuie să le încerci!

Costa del Sol – Spania 

Costa Del Sol face parte din orașul Malaga. Aici vei găsi peisaje pitorești și moderne deopotrivă, însă zona atrage turiști anual datorită climatului subtropical perfect pentru un sejur de vis, dar și deschiderea către mare și plajele cu nisip ce sunt înconjurate de stânci și vegetație tropicală!

Istanbul – Turcia

Istanbul este vizitat anual de turiști din toate colțurile lumii, iar cu siguranță niciunul dintre aceștia nu a plecat fără unele dintre cele mai frumoase amintiri de vacanță! Vei descoperi o arhitectură impresionantă și vie, obiceiuri și tradiții deosebite, piețe comerciale aglomerate, dar și alte obiective de vizitat!

Luxor – Egipt

Ți-ai propus să trăiești o experiență locală și să fii înconjurat de istorie și cultură? În orașul Luxor vei găsi toate experiențele pe care ți le dorești, de la vizitarea ruinelor vechilor civilizații și până la poveștile cu legende, arhitectura, templele și culturile deosebite ale Egiptului!

Călătorește alături de toate persoanele dragi ție într-una dintre destinațiile accesibile în străinătate, cu obiective turistice inedite, priveliști incredibile, delicii culinare locale, cultură deosebită și, bineînțeles, distracție maximă! Ai vizitat deja unele dintre destinațiile oferite? Atunci lasă în rubrica de comentarii cele mai frumoase experiențe ale tale din vacanță!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa